Chorvatsko – Japonsko 5:2 (kon.) | Švédsko – Slovensko 12:1 (kon.) | Maďarsko – Austrálie 1:3 (kon.)
USA – Německo 4:1 (kon.) | Slovinsko – Brazílie 7:1 (kon.) | Česko – Kanada 5:6 (1:2 po s.n.)
Rakousko – Lotyšsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Finsko – Velká Británie 7:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Česko
5:6 (1:0, 2:1, 0:1, 2:3 – 0:0)
Kanada
Čtvrtek 05.06.2014, 18:00 • ČEZ Arena, Pardubice, Czech Republic • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Kanada.
    Český sen o zlatu se rozplývá, v nájezdech byla úspěšnější Kanada. Rozhodující nájezd proměnil CHRIS TERRY.
     
    45:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Už bylo sice po přesilovce, ale Čechům to vadí pramálo. Svou porci štěstí si vybírají i domácí. Leggat totiž podklouzl v brankovišti, a tak nedokázal zastavit ne zrovna výstavní střelu PATRIKA ŠEBKA. Asistence: Michal Šimo a Martin Vozdecký.
     
    42:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně ledová sprcha, Kanada zcela obrací vývoj utkání. THOMAS WOODS nic nevymýšlel a zpoza obránce napálil kotouč na branku. Trefil to však tak dobře, že český brankář nemohl zakročit, puk se od břevna odrazil za čáru. To je těžká situace pro Čechy. Asistence: Brennan Luscombe.
     
    41:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jen co se Kanada vymanila z oslabení, je vyrovnáno. DAVE HAMMOND měl mezi kruhy trochu času ke střele, čehož využil k ráně mimo dosah Salfického. Asistence: Brendan Baumgartner a Kirk French.
     
    37:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané ale okamžitě odpovídají! Češi se z gólu radovali sotva půl minuty, když hodně prostoru dostal na levé straně BRENDAN BAUMGARTNER a našel skulinku v Salfického výstroji. Asistence: Dave Hammond a Kyle Henderson.
     
    37:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní začátek čtvrté části! Hemský připravil pozici pro PATRIKA ŠEBKA, který si najel do blízkosti Leggata a pak přesnou ranou propálil kotouč do sítě. Asistence: Aleš Hemský.
     
    31:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada nabídnutou možností nepohrdla. Česká trojice byla semknutá v blízkosti Salfického, čehož využil CHRIS TERRY, který si mezi kruhy připravil puk ke střele a pak nechytatelně zavěsil. Asistence: Dave Hammond a Thomas Woods.
     
    22:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je paráda! Češi bleskově odskakují na dvoubrankový rozdíl. Brož zavezl kotouč až na úroveň brankové čáry, načež pod sebe vybídl ke střele PETRA ŠENKEŘÍKA, který se švihem trefil přesně k zadní tyči. Asistence: Aleš Hemský a Luděk Brož.
     
    20:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi znovu vedou. Zakončení kombinace na sebe vzal MICHAL ŠIMO, který si s pukem najel do optimální střelecké pozice a pak zakončil přesně nad Leggatovo rameno. Asistence: Pavel Strýček a Patrik Šebek.
     
    13:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada využívá přesilovou hru a je srovnáno 1:1. Salfický neudržel ve své výstroji střelu z levé strany a k osamocenému puku se jako první dostal KYLE SHEEN. Asistence: Chris Terry.
     
    11:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ještě před koncem první části se Češi ujímají vedení. Šenkeřík vyslal po křídle rozjetého VLADIMÍRA KAMEŠE, který dokázal ošálit Leggata a pak zasunul kotouč za ležícího gólmana. To je parádní koncovka úvodní partie! Asistence: Petr Šenkeřík a Aleš Hemský.

    David Záruba

    Branky a nahrávky: 12. Kameš (Šenkeřík, Hemský), 21. Šimo (Strýček, Šebek), 23. Šenkeřík (Hemský, Brož), 38. Šebek (Hemský), 45. Šebek (Šimo, Vozdecký) – 14. Sheen (Terry), 32. Terry (Hammond, Woods), 38. Baumgartner (Hammond, Henderson), 42. Hammond (Baumgartner, French), 43. Woods (Luscombe), rozh. náj. Terry


    Česko: Salfický (Brabec) – Strýček, Šebek, Vozdecký, Šimo – Kameš, Cik, Hemský, Brož – Čáp, Šenkeřík, Kubica, Buchtele – Bernad, Zámorský, Hrazdira, Loskot.
    Kanada: Leggat (Nixon) – Baumgartner, Hammond, Corbeil, Sheen – Woods, Terry, French, Henderson – Foote, Draper, Carlson, Rauckman – Luscombe.

    Rozhodčí: Walsh (USA), Pering (GBR)
    bahis siteleri