Rusko – Maroko 2:0 (kon.) | Polsko – Litva 2:1 (kon.) | Německo – Arménie 6:1 (kon.)
Brazílie – Srbsko 1:0 (kon.)
konec
Rusko
2:0 (1:0)
Maroko
Pátek 06.06.2014, 16:00 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ještě před tím ale přichází střídání Maroka, Omara El Kaddouriho nahradil Mouhssine Montouali.
     
    90
    Budou se nastavovat dvě minuty.
     
    82
    Střídání Maroka, odchází Mbark Boussoufa, novým hráčem na trávníku se stal Younes Belhanda.
     
    78
    A El-Arabi se ihned mohl zapsat do střelecké listiny, jenže Lodygin jeho bombu ze střední vzdálenosti vytáhl na rohový kop.
     
    76
    Střídání na obou stranách. Trenér Capello poslal místo zraněného Dmitrije Kombarova Alexeje Kozlova. Trenér Maroka stáhl Abderrazaka Hamdallaha, místo néj zápas dohraje Youssef El-Arabi
     
    73
    Velice slušná akce Maroka. Z pravé strany přišla pěkná přihrávka na Carcelu, jeho okamžitá střela po zemi skončila jen těsně mimo!
     
    63
    A hned o minutu později nastupuje na hrací plochu Issam Erraki, když nahradil Issama El Adouu.
     
    62
    První střídání Maroka, odešel Aatif Chahechouhe, místo něj nastoupil Mehdi Carcela.
     
    58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla opravdová paráda! Centr od rohového praporku sice obrana Maroka odhlavičkovala na hranici vápna, ale pouze na rozběhnutého JURIJE ŽIRKOVA, jehož volej zaplul za překvapeného Fegroucheho. Žirkov tak zaznamenal svůj první gól v reprezentačním dresu!
     
    57
    Další změna v ruském dresu, odchází Aleksandr Kokorin, novým hráčem na trávníku se stal Alexander Keržakov.
     
    46
    Dalším vystřídaným hráčem je Georgij Ščenikov, toho nahradil Dmitrij Kombarov.
     
    46
    Do druhé půle udělali Rusové několik změn. Odstoupili Igor Akinfejev, Sergej Ignaševič a Viktor Fajzulin, místo nich se představí Jurij Lodygin, Vladimir Granat a Alan Dzagojev.
     
    45
    Šatov skvěle našel schovaného Kokorina, který unikl ofsajdové pasti a najednou se zjevil před Fegrouchem. Ten Kokorinovu okamžitou střelu dokázal vyrazit. Žirkovova dorážka šla nad.
     
    29
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský národní tým jde do vedení. VASILIJ BEREZUCKIJ sice se svou první střelou neuspěl, ta byla sražena, ale míč se k němu vrátil a druhý pokus už byl o mnoho přesnější. Fegrouche neměl proti střele zblízka žádnou šanci.
     
    27
    Oj, tak teď moc nescházelo! Žirkov hledal na hranici malého vápna Kokorina, jeho přihrávka byla těsně před ním sražena. Jasný roh, rozhodčí však ukazuje, že se bude kopat od Fegroucheovy branky.
     
    24
    Tyč! Tohle byla opravdu velká šance na otevření skóre. Marokánci překonali ruskou obranu, přihrávka do druhé vlny našla Boussoufu, jehož okamžitá přízemní střela orazítkovala Akinfejevovu bránu!

    Aleš Pur

    Branky: 29. Berezuckij, 58. Žirkov


    Rusko: Akinfejev (46. Lodygin) – Ješčenko, Berezuckij, Ignaševič (46. Granat), Ščenikov (46. Kombarov, 76. Kozlov) – Denisov – Samedov, Šatov, Fajzulin (46. Dzagojev), Žirkov – Kokorin. Trenér: Fabio Capello.
    Náhradníci: Lodygin, Ryžikov – Dzagojev, Ionov, Keržakov, Kozlov, Semjonov, Kombarov, Kanunnikov, Granat.

    Maroko: Fegrouche – El Hachimi, El Adoua (63. Erraki), da Costa, Lazaar – Feddal, Obbadi – Chahechouhe (62. Carcela), Boussoufa (82. Belhanda), El Kaddouri – Hamdallah (76. El-Arabi). Trenér: Ezzaiki Badou.
    Náhradníci: Askri, Zniti – El Kaoutari, Erraki, Aït-Ben-Idir, Aberhoune, Berrabah, Carcela, Moutouali, Oulhaj, Belhanda, El.Arabi.

    Rozhodčí: Pavel Královec – Martin Wilczek, Antonín Kordula (všichni CZE)
    bahis siteleri