Rusko – Maroko 2:0 (kon.) | Polsko – Litva 2:1 (kon.) | Německo – Arménie 6:1 (kon.)
Brazílie – Srbsko 1:0 (kon.)
konec
Polsko
2:1 (0:1)
Litva
Pátek 06.06.2014, 17:30 • PGE Arena Gdańsk • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    79
    Polsko právě vstřelilo branku!
    K míči se postavil sám ROBERT LEWANDOWSKI, který pokutový kop se štěstím proměnil a Polsko jde tedy poprvé v utkání do vedení.
     
    59
    Polsko právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Grosicki se parádně prodral do vápna, poslal míč před branku, kde byl ARKADIUSZ MILIK, který neměl problém uklidit kulatý nesmysl za Arlauskise.
     
    44
    Litva právě vstřelila branku!
    Tak to je velká rána pro domácí celek, protože Litva jde z ničeho nic do vedení. Na centr z levé strany si parádně naskočil LUKAS SPALVIS, který nejdříve orazítkoval pouze tyč, ale z dorážky už nezaváhal a poslal míč přesně pod břevno.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 59. Milik (Grosicki), 79. Lewandowski (pen.) – 44. Spalvis

    Karty:   58. Spalvis (LIT), 64. Chvedukas (LIT), 79. Arlauskis (LIT)


    Polsko: Boruc (46. Szczęsny) – Piszczek (77. Zyro), Glik, Wilusz, Wojtkowiak – Grosicki (71. Olkowski), Krychowiak (71. Mączyński), Klich (71. Linetty), Rybus (71. Sobota), Milik – Lewandowski (C)
    Náhradníci: Szczęsny, Fabiański, Skorupski – Jędrzejczyk, Olkowski, Wawrzyniak, Mączyński, Linetty, Dawidowicz, Sobota, Starzyński, Żyro

    Litva: Arlauskis – Vaitkunas (68. Kuklys), Kijanskas, Freidgemas, Vilkaitis, Cernych (85. Radavicius), Zulpa, Vicius, Mikoliunas (56. Luksa), Chvedukas (89. Stankevicius), Spalvis (83. Beniusis)
    Náhradníci: Zubas, Cerniauskas – Luksa, Bartkus, Radavicius, Stankevicius, Beniusis, Pilibaitis, Kuklys, Vertelis, Borovskis

    Rozhodčí: M. Tojo – H. Otsuka, T. Tanaka

    Diváci: 33 074
    bahis siteleri