Slavia – Sparta 0:4 (kon.) | Č. Budějovice – Opava 2:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
2:1 (1:0)
Slezský FC Opava
Sobota 07.06.2014, 15:00 • SCM Mladé • Celostátní liga staršího dorostu
     
    82
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Blažek, přichází Held.
     
    82
    Janoch dostává žlutou kartu za faul na hranici velkého vápna. Hosté mají ještě šanci srovnat.
     
    76
    A dvojité střídání přichystávají i hosté. Ze hry odchází autor branky Adam Helebrand s Vitoulem, na place je nahradí Barteska s Kolískem.
     
    74
    Ze hry odchází Šindler a zahraje si hráč s exotickým jménem Said Adrián Sámir.
     
    72
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A domácí si berou vedení rychle zpět! Střídající MARTIN TUŠER si naběhl na vzdálenější tyči na propadnuvší centr a pohodlně jej doklepává do odkryté branky.
     
    70
    Opava právě vstřelila branku!
    Obrovskou hrubku domácí obrany nekompromisně trestá ADAM HELEBRAND. To je velká škoda pro do té doby jasně dominující České Budějovice, domácí zadáci mezi sebe pustili Adama Helebranda, který poté již snadno překonal vybíhajícího Hřebejka. Nyní mohou domácí fotbalisty mrzet nevyužité šance z první půle.
     
    68
    Ze hry odchází autor branky Švantner, jeho místo zaujme Funda toho času člen již ligového kádru Dynama.
     
    64
    Ze hřiště odchází duo Horák a Jenne, závěrečných třicet minut se naopak pokusí oživit Rytíř s Tušerem.
     
    54
    Otepka přesným pasem vybídl ke střele Horáka, který ještě udělal kličku obránci a k bližší tyči vypálil. Lasák robinzonádou prudký projektil vyráží.
     
    46
    Hosté vystřídali, novým hráčem na hřišti je Kuzník.
     
    45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se dočkáváme branky a po zásluze jdou do vedení hráči Českých Budějovic. Útok rozjel Vaněk, který na pravé straně vybídl ke sprintu Řezáče. Domácí kapitán poté předložil míč PATRIKU ŠVANTNEROVI, jemuž už nečinilo potíže trefit odkrytou klec.
     
    44
    A hned tu máme šanci i na druhé straně! Bálek se otočil kolem svého strážce a zamířil opět jen o kus vedle bližší tyče.
     
    43
    A první šance Opavy přeci jen přichází! Večerek vysunul na pravou stranu Kirschnera, ten si balon posunul a tvrdou ranou trefuje rukavice vybíhajícího Hřebejka.
     
    39
    Opavě se nepovedla rozehrávka a Švantner se pokusil trefit odkrytou branku, jeho míč se nakonec snesl necelé dva metry za branku.
     
    33
    To už je pouze čekání na gól! Vaněk opět využil slabiny hostující defenzivy, tedy kraje obrany, a předložil míč zpětnou přihrávkou Horákovi. Ivo Horák si míč zpracoval a prudkou ranou trefuje horní tyčku Lasákovy klece!
     
    29
    Po přihrávce Horáka neměl daleko k brance domácí Vaněk. Obráncům se nepodařilo míč mu vypíchnout a budějovický mladík nakonec napřáhl na hranici velkého vápna a o několik decimetrů míjí tyč.
     
    26
    Švantner se zničeho nic zjevil před brankou Lasáka a přízemní ranou jen těsně míjí bližší tyč. Obránci si opět nepohlídali levou stranu.
     
    11
    No to jsou šance! Janoch trefuje po rohovém kopu břevno, míč se odráží k Havlovi, od něj zpět k Janochovi, jehož tečovaná rána opět škrtá horní tyčku. Při Lasákovi nyní stáli všichni svatí.
     
    10
    Další pěkná akce domácích dorostenců! Vaněk posunul na rychlonohého Blažka, ten nacentroval z pravé strany přímo na kapitána Řezáče, jehož střelu z první Lasák s problémy chytá! Domácí nyní předvádějí hezké kombinační akce.
     
    9
    Vaněk nyní protáhl dalekonosnou ranou hostujícího brankáře Lasáka! Domácí hráč napřáhl více jak dvacet pět metrů od branky a Lasák musel předvést efektní skok k tyči, aby míč vyškrábl mimo branku. Po rohovém kopu se ještě ve slibné šanci ocitl Janoch, jeho hlavička nakonec mezi tři tyče nezamířila.

    Martin Pešek

    Branky: 45. Švantner, 72. Tušer – 70. Helebrand

    Karty:   82. Janoch (CEB)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Hřebejk – Havel, Blažek, Jenne, Řezáč, Horák, Bálek, Švantner, Otepka, Janoch, Vaněk
    Náhradníci: Rytíř, Funda, Tušer, Held, Pavelec

    Slezský FC Opava: Lasák – M. Helebrand, A. Helebrand, Večerek, Vicherek, Berger, Šindler, Kirschner, Keller, Kučerák, Vitoul
    Náhradníci: Said Adrian Sámir, Barteska, Kuzník, Kolísek, Muczka

    Rozhodčí: Urban – Kotalík, Eibl
    bahis siteleri