Slovensko – Velká Británie 2:1 (kon.) | Chorvatsko – Lotyšsko 4:3 (kon.) | Slovinsko – Austrálie 10:5 (kon.)
USA – Švédsko 12:5 (kon.) | Finsko – Kanada 6:2 (kon.)
konec
Finsko
6:2 (1:0, 1:1, 1:1, 3:0)
Kanada
Sobota 07.06.2014, 19:00 • ČEZ Arena, Pardubice, Czech Republic • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ale je to jasné! Kanadský gólman zkratoval a ze střídačky se ohnal hokejkou po Finovi a je z toho technický gól, který je připsán na adresu JUHO JOKI-ERKKILY a Finové si jdou střemhlav za vítězstvím – 6:2! Bez asistence.
     
    41:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři góly ve prospěch finského mančaftu! Ten se do tak velkého gólového trháku dostáva zásluhou KIMA STRÖMBERGA, jenž z vrcholu kruhů propálil vše, co mu stálo v cestě – 5:2. Asistence: Sami Markkanen, Marko Virtala.
     
    39:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hráčům ze země tisíců jezer se nakonec početní převahu využít podařilo! Virtala našel krásným a precizním pasem u pravé kanadské tyče stojícího KARI LOHTANDERA, jenž mířil střelou z první do prázdné klece – 4:2. Asistence: Marko Virtala.
     
    28:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je odpoveď tuhá a řízná jako rána rákoskou! PETRI PARTANEN dal zapomenout finskému smutku střelou švihem z mezikruží, která byla více než přesná – 3:2. Asistence: Jesse Saarinen, Kim Strömberg.
     
    27:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Pohledná akce Hammonda ještě využita nebyla, ale puk se najednou dostal na vrchol kruhů, kde číhal CHRIS RAUCKMAN, jenž se s ničím nepáral a od levé finské tyče poslal puk za beznadějně se ohlížejícího Hoviho. Dámy a pánové, je vyrovnáno a začíná se prakticky od nuly – 2:2! Asistence: Dave Hammond.
     
    22:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to byla pohledná přesilová hra v podání kanadské družiny. Hráči Kanady si mezi sebou rychle vyměnili puk a na vrcholu kruhů bleskově vypálil DAVE HAMMOND, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Asistence: Kyle Sheen.
     
    13:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla lahůdka v podání TOMI PENTTINENA, jenž ladně projel přes celé hřiště, obtočil se kolem kanadské klece a zavěsil puk k pravé tyči – 2:0. Asistence: Ossi Pellinen.
     
    9:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se dostávají do vedení! Hráči ze země tísíců jezer uháněli tři na dva a po krásné kombinaci na jeden dotek se do poloprázdné kanadské klece trefil PETRI PARTANEN – 1:0. Asistence: Kari Lohtander.

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 10. Partanen (Lohtander), 14. Penttinen (Pellinen), 29. Partanen (Saarinen, Strömberg), 40. Lohtander (Virtala), 42. Strömberg (Markkanen, Virtala), 48. Joki-Erkkilä – 23. Hammond (Sheen), 28. Rauckman (Hammond)


    Finsko: Hovi (Taponen) – Penttinen, Aalto, Jokinen, Joki-Erkkilä – Markkanen, Pukka, Strömberg, Virtala – Saarinen, Partanen, Miettinen, Lohtander – Pellinen, Laakkonen. Trenér: Timo Nürmberg.
    Kanada: Leggat (Nixon) – Terry, Woods, French, Luscombe – Baumgartner, Hammond, Henderson, Rauckman – Foote, Draper, Corbeil, Sheen – Carlson. Trenér: Jason Stephens.

    Rozhodčí: Prchal (CZE), Aumueller (GER).
    bahis siteleri