Nigérie – Bosna 1:0 (kon.) | Belgie – Rusko 1:0 (kon.) | Jižní Korea – Alžírsko 2:4 (kon.)
konec
Jižní Korea
2:4 (0:3)
Alžírsko
Neděle 22.06.2014, 21:00 • Estádio Beira-Rio, Porto Alegre • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    72
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Son Heung-min se nedostal ke střele, I Kun-ho následně vrátil balon „do ohně“ na KU ČA-ČCHOLA, jenž dotlačil míč do brány. Korea snižuje na 2:4.
     
    62
    Alžírsko právě vstřelilo branku!
    YACINE BRAHIMI si uvnitř šestnáctky narazil se Sofianem Feghoulim a poslal balon za záda Čung Song-rjonga. Gólové hody na Estádio Beira-Rio pokračují.
     
    50
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    SON HEUNG-MIN ve velkém vápně tělem oklamal Madjida Bougherru, otočil se na bránu a poslal balon mezi nohama RAÍSE M'BOLHIHO.
     
    38
    Alžírsko právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje. Korejci opět nedokázali vhodně zareagovat na dlouhý nákop z obrany, Islam Slimani na sebe následně upoutal dva zadáky a našel volného ABDELA DJABOUA, jenž technickou střelou k tyči zvyšuje na 3:0
     
    28
    Alžírsko právě vstřelilo branku!
    RAFIK HALLICHE se již podruhé při standardní situaci dostal před brankáře Čung Song-rjonga a nyní se mu to naplno vyplatilo. Abdel Djabou jej našel od rohového praporku a alžírský obránce pověsil balon do brány prudkou hlavičkou.
     
    26
    Alžírsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už ovšem ISLAM SLIMANI pravidla neporušil a posílá Alžírsko do vedení! Carl Medjani jej dalekonosným pasem poslal za defenzivní val a Slimani už jen přehodil brankáře Čung Song-rjonga.

    Radek Šamša

    Branky: 50. Son Heung-min, 72. Ku Ča-čchol (I Kun-ho) – 26. Slimani (Medjani), 28. Halliche (Djabou), 38. Djabou (Slimani), 62. Brahimi (Feghouli)

    Karty:   54. I Jong (KOR), 69. Han Kuk-jong (KOR) – 67. Bougherra (ALG)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 3:7.
    Jižní Korea: Čung Song-rjong – I Jong, Hong Čong-ho, Kim Jong-kwon, Jun Sok-jong – Han Kuk-jong (78. Či Tong-won), I Čong-jong (64. I Kun-ho) – Ki Song-jung, Pak Čchu-jong (57. Kim Šin-uk), Ku Ča-čchol (C) – Son Heung-min.
    Náhradníci: Kim Sung-kju, I Pom-jong – Kim Čchang-su, Kwak Te-hi, Hwang Sok-ho, Pak Ču-ho, Kim Po-kjong, Ha Te-song, Pak Čong-u, I Kun-ho, Kim Šin-uk, Či Tong-won.

    Alžírsko: M'Bolhi – Mandi, Medjani, Bougherra (C) (89. Belkalem), Halliche, Mesbah – Feghouli, Brahimi (77. Lacen), Djabou (73. Ghilas), Bentaleb – Slimani.
    Náhradníci: Si Mohamed, Zemmamouche – Ghoulam, Belkalem, Cadamuro, Yebda, Lacen, Taïder, Mostefa, Ghilas, Soudani, Mahrez.

    Rozhodčí: Wilmar Roldán – Eduardo Díaz, Christian Lescano (Kolumbie).
    bahis siteleri