Prešov – Galaţi 1:3 (kon.) | Plzeň – Lok. Moskva 2:4 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:4 (1:1)
FK Lokomotiv Moskva
Pondělí 07.07.2014, 17:00 • Waldstadion Westendorf, Rakousko • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Skvělou přihrávku za obranu dostal MAXIM GRIGORJEV, jenž postupoval sám na brankáře a v souboji jeden na jednoho vyšel jako vítěz.
     
    76
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Ruský tým otáčí skóre a dnes jde poprvé do vedení. Zajímavou přihrávku dostal ALEXEJ MIRANČUK, jenž si výborně zpracoval míč, navedl si jej na levačku a parádní trefou nedal Kozáčikovi šanci.
     
    69
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    MAXIM GRIGORJEV se postavil k míči a pokutový kop bezpečně proměnil. Kozáčik sice vystihl směr střely, ale inkasovanému gólu zabránit nedokázal, protože GRIGORJEV to kopl opravdu výborně.
     
    53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši získali alespoň výhodu rohového kopu, ze kterého vytěžili maximum. U zadní tyče se dostal k centrovanému míči DANIEL KOLÁŘ, jenž přesnou hlavičkou vrátil Plzni vedení.
     
    45+2
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Plzeňští fotbalisté se dopustili chyby a za ni byli potrestáni. N'Doye poslal skvělou přihrávku do vápna, kde byl nikým neatakovaný SERGEJ TKAČEV, jenž přesnou střelou ke vzdálenější tyči nedal Kozáčikovi šanci.
     
    6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Procházka našel výbornou přihrávkou volného FRANTIŠKA RAJTORALA, který si míč ve velkém vápně posunul na střelu a nebezpečně vypálil. Nicméně brankář Guilherme tento pokus nejprve vyrazil, ale podruhé už úspěšný nebyl a RAJTORAL se mohl radovat ze vstřelené branky.

    Lucie Rapantová

    Branky: 6. Rajtoral, 53. Kolář – 45+2. Tkačev, 69. Grigorjev (pen.), 76. Mirančuk, 90+2. Grigorjev

    Karty:   32. Ďurica (LMO), 84. Kasajev (LMO)


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Procházka, Limberský – Horváth (75. Stratil), Hrošovský – Rajtoral (60. Petržela), Kolář (76. Hubník), Kovařík (75. Chramosta) – Tecl (60. Bakoš)
    Náhradníci: Bolek, Medvěděv, Hubník, Kratochvíl, Petržela, Vaněk, Bakoš, Stratil, Chramosta

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme (46. Abajev) – Fernandes, Pejcinovič, Maicon, Šešukov, Ďurica, Denisov, N'Doye, Anton Mirančuk, Seraškov, Tkačev
    Náhradníci: Mychalyk, Tigorev, Korjan, Šiškin, Beljajev, Makarov, Janbajev, Alexej Mirančuk, Abajev, Grigorjev

    Rozhodčí: Taletovic – Guggflberger, Ortner