Olomouc – Skalica 0:2 (kon.) | Ostrava – Zlín 2:0 (kon.) | Karviná – Hlučín 3:2 (kon.)
Štěchovice – Slavia 1:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Žižkov 0:1 (kon.) | Olomouc – IFA 2:1 (kon.)
Znojmo – Frýdek-Místek 4:2 (kon.) | Hallescher – Teplice 3:3 (kon.) | L. Mikuláš – Senec 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Aue 1:3 (kon.) | Ingolstadt – Plzeň 2:2 (kon.) | Nitra – Třinec 0:3 (kon.)
Singapur – Brno 2:2 (kon.) | Liberec – Zagłębie 2:1 (kon.) | Lille – Jihlava 0:1 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
2:1 (1:1)
Zagłębie Lubin
Sobota 12.07.2014, 17:00 • U Nisy • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Rozehrál na nohu Jiřího Fleišmana, jeho střelu Ptak pouze vyrazil a Sackey mohl dorážet, gólman mu ale míč těsně před nohou dokázal vypíchnout.
     
    85
    Liberec právě vstřelil branku!
    Spolupráce nových posil Slovanu zjevně klape. Jan Mudra proběhl do vápna, přiťukl míč na nohu MICHALU HAMUĽAKOVI a ten osamocen před prázdnou brankou nemohl jinak než skórovat.
     
    84
    Po Fleišmanově pokusu o centr se míč odrazil k Isaacu Sackeymu, který s velkým rozeběhem napálil z velké dálky k pořádné pumelici z voleje. Ta ke štěstí gólmana Ptaka proletěla pouze kolem jeho levé tyče.
     
    77
    Zápas skončil pro Davida Pavelku a Tomáše Ďubeka, místo nich přicházejí Isaac Sackey a Michal Hamuľák.
     
    74
    Ještě předtím ale na hrací ploše nahradí Josefa Šurala konžský záložník Dzon Delarge.
     
    62
    Vladimíra Coufala na hřišti nahrazuje Jan Mudra.
     
    59
    Liberec mění gólmany, zápas s nejvyšší pravděpodobností dochytá Ondřej Kolář, který nahrazuje Lukáše Hrošša.
     
    56
    Již střídajícího Karmelitu nyní nahrazuje Przybecki. Zdá se, že trenér Zagłębie plánuje protočit skutečně všechny hráče, kteří do Liberce přijeli.
     
    46
    Místo Kevina Luckassena nastoupil v libereckém dresu do druhé půle Vojtěch Hadaščok, Michala Obročníka nahradil Marek Jarolím a místo Branislava Obžery přichází Luboš Kolár. Hosté nasadili kromě gólmana a již střídaných hráčů prakticky zcela obměněnou jedenáctku.
     
    45
    Hosté mohli opět jít do vedení. Liberec si opět nepohlídal centr do pokutového území a míč skončil na hlavě střídajícího Karmelity, s jeho pokusem si ale poradil Lukáš Hroššo.
     
    43
    Schopnost střílet i slabší nohou dokázal David Pavelka. Za hranicí velkého vápna si přehodil míč na levačku a pořádně protáhl Ptaka, který vyráží na rohový kop.
     
    41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak toto přišlo jak blesk z čistého nebe. K JOSEFU ŠURALOVI se ve vzdálenosti přibližně pětatřiceti metrů od branky odrazil míč, liberecký hráč se nijak nerozpakoval a z první ho napálil na Ptaka. Ten neměl na balon mířící přímo do růžku branky žádnou šanci dosáhout.
     
    38
    Vidíme další střídání Lubinu, Lukasz Janoszka přenechal své místo Rafaelu Karmelitovi.
     
    38
    Zagłębie právě vstřelilo branku!
    Dobrý míč přiletěl po rychlém útoku do vápna domácích, přistál přímo na noze MICHALA PAPADOPULOSE a ten napravuje předchozí selhání v zakončení. Hosté se tak dostávají do vedení.
     
    36
    Rajnoch dnes už podruhé namazal po velmi špatné rozehrávce soupeři, Poláci tak mohli postupovat dva na jednoho. Nakonec se ke střele odhodlal Michal Papadopulos, Lukáš Hroššo však pěkným zákrokem míč vyrazil.
     
    32
    Obrovská šance Josefa Šurala! Ve vápně se mu zhruba deset metrů od brány odrazil míč přímo na nohu a mohl tak pálit, Guldan však do střely na poslední chvíli skočil a pokus překazil.
     
    31
    Hosté poprvé střídají, hřiště opouští Arkadiusz Wozniak, místo něj přichází Adrian Blad.
     
    17
    Josef Šural dostal dobrý míč a pronikal až k pokutovému území. Na jeho hranici si míč zasekl, rozhlédl se a vypálil, trefil ovšem pouze tyč Ptakovy branky!
     
    6
    Za ostrý skluz před předchozí akcí dostává ještě dodatečně Adrian Rakowski žlutou kartu.
     
    6
    David Pavelka se při výhodě domácích několik metrů před velkým vápnem dostal k míči a vypálil, jeho pokus však o kousek minul Ptakovu pravou tyč.
     
    3
    Rajnoch chyboval v rozehrávce a namazal míč pouze na kopačky Lukasze Janoszky, ten pronikl až do šestnáctky, ale jeho střelecký pokus obrana na poslední chvíli zblokovala.

    Dominik Jakubec

    Branky: 41. Šural, 85. Hamuľak – 38. Papadopulos.

    Karty:   6. Rakowski (ZGL)


    FC Slovan Liberec: Hroššo (59. Kolář) – Coufal (62. Mudra), Karišik, Rajnoch, Fleišman – Pavelka (77. Sackey), Obročník (46. Jarolím) – Obžera (46. Kolár), Ďubek (77. Hamuľák), Šural (74. Delarge) – Luckassen (46. Hadaščok).
    Náhradníci: Kolář – Sackey, Jarolím, Hadaščok, Hamuľák, Mudra, Pimpara, Kolár, Delarge, Pokorný.

    Zagłębie Lubin: Ptak – Stepien, Jach, Wozniak (31. Blad), Janoszka (38. Karmelita, 56. Przybecki), Rakowski, Oleksy, Piatek, Papadopulos, Guldan, Andrzejczak.
    Náhradníci: Hladun – Cotra, Kwiek, Pisarczuk, Przybecki, Blad, Jagiello, Kubicki, Kowalski-Haberek, Azikiewicz, Karmelita, Piatek, Wojciechovski.
    bahis siteleri