Belgie - Chorvatsko 7:5 (kon.) | Nizozemsko - Velká Británie 8:4 (kon.)
Izrael - Belgie 4:6 (kon.) | Dánsko - Česko 5:9 (kon.)
konec
Dánsko - Česko
Základní skupina

5:9

(2:0, 0:0, 3:0, 0:3, 0:0, 0:6, 0:0)

Středa 16.07.2014, 19:30 • Havlíčkův Brod • Softball - Mistrovství Evropy mužů
     
    6B 2O
    Neuvěřitelné!!! Češi pokračují v nelítostné demolici svého soupeře, hned za sebou doběhli domů David Mertl a po odpalu Patrika Kolkuse i Petr Vácha! Česko vede 9:5!
     
    6B 2O
    Karty jsou náhle rozdány úplně jinak, Čechům se povedl famózní obrat! Petr Vácha skvěle odpálil a umožnil skórovat hned dvěma spoluhráčům, Tomášovi Petrovci a Karlu Kadečkovi!
     
    6B 2O
    Je vyrovnáno! Tomáš Benda předvedl sebeobětovací odpal a Tomáš Nezbeda vyrovnává na 5:5!
     
    6B 2O
    Je to tam, odpal Tomáše Petra na pravou lajnu a je z toho hned dvojnásobné skórování zásluhou Václava Svobody! Navíc jsou obsazeny třetí a druhá meta!
     
    4B 1O
    Karel Kadečka je teď opěvován havlíčkobrodským piublikem, jeho nechytatelný hit přeletěl plot mezi středním zadním a pravým zadním polařem, díky čemuž skórují Václav Svoboda, Tomáš Benda a sám Kadečka, je sníženo na 5:3! Kadečka na turnaji zatím na odpalu kraluje, má nejvíce homerunů ze všech. Bravo!!!
     
    3T 0O
    Tak to je ledová sprcha pro zaskočený český tým! Anders Jorgensen vyslal ze své pálky neskutečnou dělovku, která končí u místní řeky za hřištěm! Homerun za tři body, skórovali Valdemar Terkelsen, Dennis Kihlgast a sám Jorgensen! Stav 5:0!
     
    2T 3O
    Fantazie! Martin Simonsen sice odpálil, jenže jen do českých rukavic a současně je vyoutován i s Alexanderem Brewertonem, který nedokázal ukrást třetí metu. Skvělý save naší reprezentace!
     
    1T 1O
    Tak to je neuvěřitelný vstup seveřanů do zápasu! Frederik Terkelsen poslal tvrdou ránu středem pole až za plot k řece Sázava a je z toho další homerun! Dánsko vede 2:0!
     
    1t 0O
    Tak to je nepříjemné, Dánsko jde bleskově do vedení! Anders Jorgensen se opřel do míče a ten skončil homerunem!

    Ladislav Vácha

    Brian Aron, Howie Litz, Benny van Nuffel
    bahis siteleri