Belgie - Chorvatsko 9:2 (kon.) | Velká Británie - Nizozemsko 2:3 (kon.)
Dánsko - Česko 4:9 (kon.)
konec
Dánsko - Česko

4:9

(0:2, 2:0, 2:0, 0:0, 0:7, 0:0, 0:0)

Pátek 18.07.2014, 20:00 • Havlíčkův Brod • Softball - Mistrovství Evropy mužů
     
    7T 3O
    Julenonův strikeout znamená jediné. Je konec a Češi postupují do FINÁLE!
     
    5B 2O
    Fenomenální pátá směna v podání českého týmu pokračuje!! Jiří Nezbeda poslal míček mezi vnitřní a vnější pole a domů stihli doběhnout Řízek i Petr! Vedeme už 9:4!
     
    5B 2O
    Neuvěřitelné, je to tady!! KAREL KADEČKA trefil homerunem belgickou vlajku za areálem a domů dobíhá společně s Váchou, Svobodou a Bendou. Obrovský výbuch radosti otřásl Havlíčkovým Brodem, díky Kadečkovu grandslamu obracíme skóre na 7:4!!
     
    5B 2O
    Catcher si neporadil s nadhozem a David Mertl na passed ball snižuje na 3:4!
     
    3T 0O
    Český tým na vzniklou situaci reaguje střídáním pitcherů. Jonáše Macha nahrazuje Jaroslav Müller, nadhazovač domácího Havlíčkova Brodu.
     
    3T 0O
    Daniel Julenon jako by si vzpomněl na svůj kousek z prvního vzájemného zápasu. Homerunem za levé pole stahuje domů také Terkelsena a Dánové obracejí vývoj duelu ve svůj prospěch.
     
    2T 2O
    Václav Svoboda byl na dvojce opět krátký, těžký míček mu uskočil a Martin Simonsen to stihl z druhé mety na domácí. Je vyrovnáno, k tomu číhá na trojce Brewerton.
     
    2T 0O
    Jesper Silleman odpovídá na parádní první českou směnu. Homerunem za levé pole snižuje na 1:2!
     
    1B 2O
    No a také Tomáš Benda stahuje český bod. Jeho svíce do pravého pole neskutečně vychytralým způsobem odskočila do zámezí a Dánové míček naháněli jak slepice v kurníku. Václav Svoboda zařizuje vedení 2:0, Benda to navíc stihl na třetí metu.
     
    1B 2O
    A je to tady, skvělý ranař Václav Svoboda poslal odpal do země a míček krásně přeskočil nadhazovače i hráče na druhé metě. Patrik Kolkus tak bezpečně stihl doběhnout až domů a vedeme!
     
    Je jasné, že zápas odstartuje o něco později než v původně plánovaných 19:30. Ještě je potřeba dohrát předchozí souboj mezi Velkou Británií a Nizozemskem.

    Martin Voltr

    van Nuffel, Machalet, Aron
    bahis siteleri