Chorvatsko – Izrael 1:6 (kon.) | Nizozemsko – Dánsko 0:7 (kon.)
Izrael – Belgie 4:0 (kon.) | Dánsko – Česko 0:8 (kon.)
konec
Chorvatsko – Izrael

1:6

(0:0, 0:1, 0:1, 0:1, 0:0, 1:3, 0:-)

Sobota 19.07.2014, 10:00 • Havlíčkův Brod • Softball - Mistrovství Evropy mužů
     
    6B 2O
    Benny Ruggil je následně poslán na třetí metu jako běžec a po odpalu Ilana Spiry středem pole přes chybujícího Ivana Christiana Šketa doběhli domácí metu hned dva Izraelci. Spira krade druhou metu, Aren Brown na třetí.
     
    6B 1O
    Chorvatský kečr Denis Maljković pouští passed ball a Alberto Scioscia dobíhá pro čtvrtý izraelský bod. Chorvaté znovu střídají nadhazovače. Na prkno jde Bruno Kukolja.
     
    6T 2O
    Máme sníženo! Hrvoje Jerbić poslal sebeobětovací odpal na střed vnitřního pole a je out na první metě, mezitím ale stihl doběhnout Ivan Christian Šket.
     
    4B 1O
    Nir Tomer poslal sebeobětovací odpal do levého pole, kde jej outuje Damir Mandić. Následně ale dobíhá pro bod Alberto Scioscia ze třetí mety. Chorvati střídají nadhazovače. Na prkně Hrvoje Jerbić.
     
    3B 2O
    Aviv Yakov odpálil na střed pole a Benny Ruggil dobíhá na domácí metu. Sám Yakov je vyoutován na doběhu první mety. Out je navíc i na druhou běžcí Ilan Spira.
     
    2B 2O
    Miška odpálil na spojku, která skákavý míč zkrotila s velkou námahou a pouze stihla vyoutovat běžce na třetí metě. Rosenfeld však doběl na domácí.

    Richard Wagner

    Christian Singer – Benny van Nuffel – Jesper Arno
    bahis siteleri