Opava – Slovácko B 2:2 (kon.) | Pardubice – Liberec jun. 3:3 (kon.) | Zlín – HFK Olomouc 3:1 (kon.)
Vlašim – Meteor 5:1 (kon.) | Chrudim – Union 2013 0:2 (kon.)
konec
MFK Chrudim
0:2 (0:1)
Union 2013
Středa 23.07.2014, 18:00 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Přípravný zápas
     
    83
    Union 2013 právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností máme rozhodnuto! Rychlý protiútok vyšel hostujícímu týmu na jedničku, přihrávka před branku našla volného JANDU, který propálil Vostradovského – 0:2!
     
    73
    Vzápětí předvedl na levé postranní čáře dobrou práci Malinský, po jeho centru hlavičkuje těsně mimo pro změnu Jaroslav Kroutil!
     
    71
    Hauf se skvěle uvolnil na půlící čáře a parádní kolmicí vysunul Řezníčka. Jeho následný centr zasáhl na přední tyči Netušil, jenže jeho hlavička přeplachtila břevno hostující branky!
     
    55
    Vzápětí však z volného přímého kopu hostující hráč napálil pravou tyč chrudimské branky!
     
    54
    Tak to bylo hodně nepovedené! Sám faulovaný Janda nevídaným způsobem překopl chrudimskou branku a skóre ve prospěch Unionu nenavýšil!
     
    53
    Ondřej Hauf podskočil nakopnutý balon, Janda byl faulován brankářem Vostradovským, za což hosté dostávají k dispozici pokutový kop!
     
    52
    Tlapákova nepřesně přihrávka na Haufa nabídla hostům z ničeho nic velkou šanci, levý záložník se dostal do stoprocentní příležitosti, jenže trefil pouze boční síťku chrudimské branky!
     
    49
    Malinský obral na levé straně posledního obránce a objevil se sám před brankářem! Pokusil se ho obstřelit, jenže neuspěl!
     
    47
    Chrudimští hned v úvodu druhé půle mohli udeřit, Netušil s Kroutilem se snažili dorážet z bezprostřední blízkosti, avšak přes brankáře Nguyena se neprosadili!
     
    37
    Vzápětí vyslal Lukáš Kopecký z volného přímého kopu jedovatou střelu, kterou Bartalský vyrazil na rohový kop!
     
    32
    Union 2013 právě vstřelila branku!
    Máme zde první branku dnešního zápasu! Domácí obrana naprosto zapomněla na FRANTIŠKA FEJKA, který postupoval sám na branku. Nic nevymýšlel a poslal míč přímo do horní poloviny Vostradovského klece – 0:1!
     
    16
    Rázem se mohli hosté znovu prosadit! Defenzíva Chrudimi naprosto zapomněla na nabíhajícího záložníka hostí, který z dobré pozice jen těsně minul levou tyč Vostradovského svatyně!
     
    12
    Valda dokázal unikajícího útočníka pouze přibrzdit, Horák tak mohl postupovat sám na brankáře Vostradovského. Ten proti němu vyběhl a povolil mu pouze přihrávku. Tu si defenzíva domácích bez okolků pohlídala!

    Petr Dejnožka

    Branky: 32. Fejk, 83. Janda

    Neproměněná penalta: 54. Janda (NPA), mimo


    MFK Chrudim: Vostradovský – Tlapák, Hauf, Valda, Adámek (46. Malý) – Luptovský (46. Malinský), Langr, Mastík (46. Opina), Sixta (46. Netušil), Nadrchal (46. Řezníček) – Kopecký (46. Kroutil)
    Union 2013: Bartalský – Mokošín, Faitl, Gazdík, Motyčka – Gabriel, Rozsévač, Fejk, Janda – Janouch, Horák
    Náhradníci: Nguyen, Žalman, Živnůstka, Krčál, Zich, Vaněk, Machát, Langr
    bahis siteleri