SKA-1946 – Chomutov 0:1 (kon.) | Salzburg – K. Vary 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
SKA-1946
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Pondělí 04.08.2014, 15:00 • KV Arena • Vemex Cup
Partner:
     
    Chomutovští hokejisté to nakonec zvládli a tím nejnižším možným výsledkem porážejí zástupce ruské MHL, SKA Petrohrad. O vítězství rozhodli až 5 minut před koncem, kdy se přesnou střelou prosadil Aleš Macháček. Velikou pochvalu za předvedený výkon si zaslouží také oba brankáři, kteří předváděli skvělé výkony. Děkuji za sledování a těším se na vás již za necelou hodinku a půl, jelikož se představí domácí Vlčí smečka z Karlových Varů, soupeřem jim bude rakouský Salcburk. (17:11:49)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    59:42
    Po odpískání ofsajdu si bere trenér Petrohradu oddechový čas.
     
    59:30
    Rusové hrají v plném počtu a navíc odvolávají brankáře, hrají tedy 6 na 4!
     
    58:47
    Kostygov si sjel před bránu pro nabízený puk, avšak nedokázal ho usměrnit mezi tři tyče. Čas se krátí.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají dvě minuty.
     
    57:45
    Lukeš předvádí dvou kvalitu a připisuje další skvělý zákrok, těch má dnes několik.
     
    57:29
    Neskutečné, Rusové se sami připravují o možnost přesilové hry až do konce třetí třetiny, jelikož hráli v šesti. Petrohrad tak jde také do čtyř, teď už to budou mít velmi těžké.
     
    57:09
    Chomutovští vyhazují přes celé hřiště a šetří velmi cenné vteřinky.
     
    56:49
    Kostygov lehce nahodil kotouč od modré čáry, puk se ztratil v chumlu hráčů a rozhodčí zapískal. Po hvizdu se strhla menší strkanic, avšak vše se obejde bez trestů. Hra je posunuta do středního pásma.
     
    56:19
    Rusové se neskutečným způsobem tlačí do brány, avšak přes Lukeše se nemohou dostat. Ať Lukeš inkasuje či nikoliv, rozhodně je dnes nejlepším hráčem chomutovského týmu.
     
    55:35
    Michal Kašpar (CHM) u mantinelu srazil Černova a je vyloučen na 5 minut + osobní trest do konce utkání – vražení zezadu.
     
    55:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je tady první branka utkání a střílí jí chomutovští Piráti! Jejich tlak jim přinesl kýženou branku, když se pře bránou dostal k puku Bednář, posunul ho na ALEŠE MACHÁČKA a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil Šestjorkina. Asistence: Miroslav Bednář
     
    54:13
    Jakub Hierman od modré čáry nahodil kotouč na brankáře, který měl absolutně zakrytá výhled. Šestjorkin puk spatřil na poslední chvíli a reflexivně zasáhl lapačkou.
     
    53:38
    Nyní už vyhození neskončilo obloučkem, ale puk doplachtil až na druhou stranu hřiště, je z toho zakázané uvolnění.
     
    53:11
    Piráti mají v posledních minutách velké problémy vymanit se zpod tlaku Petrohradu, a tak pouze vyhazují obloučky do středního pásma.
     
    52:32
    A opět! Rusové se tlačili do brány co to šlo, Lelin dle jeho názoru doklepl puk až za čáru, avšak to už byla posunutá branka a rozhodčí Kostourek nemohl gól uznat. Pro Lukeše to jsou velmi těžké chvíle.
     
    52:11
    Velká šance však přišla i na druhé straně! Petkov a Děrgačev se snažili dorazit poskakující kotouč za ležícího Lukeš, ten ale dokázal zareagovat lapačkou a kotouč vyrazil mimo nebezpečí.

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 56. Macháček (Bednář)


    SKA-1946: Šestjorkin (Balajev) – Děmidov, Vašenko, Sultějev, Valencov, Kostygov, Mojsejev, Moskalev – Laričev, Děrgačev, Nikolajev, Volodin, Čurkin, Šelokov, Šepitko, Lelin, Petkov, Vedernikov, Černov, Kevlin, Bondaruk.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Dvořák) – Drobný, Meliško, Dubeň, Hierman, Tejnor, Szathmáry, Páleník, Tupý – Janák, Šťovíček, Strunz, Huňady, Macháček Petr, Bednář, Dimitrov, Macháček Aleš, Toman, Kašpar, Hlava, Chrpa

    Rozhodčí: Kostourek – Gerát, Hynek
    bahis siteleri