Liverpool – Manchester Utd. 1:3 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:3 (1:0)
Manchester United
Úterý 05.08.2014, 02:00 • Sun Life Stadium, Miami Gardens • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    88
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Patrně je rozhodnuto! Z pravého křídla přilétl na hranici vápna prudký centr, Kagawa jej sice nezpracoval, ale v podstatě ztlumil míč pro JESSEHO LINGARDA, který jej pohotově napálil k tyči.
     
    57
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskurychlý obrat skóre! Manchester si rychle zakombinoval, Shaw posunul na zcela nekrytého JUANA MATU a ten z hranice vápna i s pomocí lehké teče bránícího hráče poslal míč za bezmocného gólmana – 1:2.
     
    55
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Ale fotbal dokáže být pěkně krutý, stačí jeden moment a vše je jinak. To se ukázalo i nyní, když Hernández perfektně nacentroval z pravé strany a WAYNE ROONEY lehkým sklepnutím z úhlu poslal míč podél Mignoleta do sítě – 1:1.
     
    14
    Liverpool právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil STEVEN GERRARD, poslal De Geu na druhou stranu a přesnou střelou otevřel skóre tohoto utkání.

    Aleš Pur

    Branky: 14. Gerrard (pen.) – 55. Rooney (Hernández), 57. Mata (Shaw), 88. Lingard (Kagawa)

    Karty:   53. Shaw (MAN), 86. Rooney (MAN)


    Liverpool FC: Mignolet – Kelly, Škrtel, Sakho (74. Touré), Johnson – Allen (63. Ibe), Gerrard (63. Lucas), Henderson – Coutinho (77. Peterson), Lambert (63. Can), Sterling. Trenér: Brendan Rogers.
    Náhradníci: Jones – Touré, Coates, Lucas, Can, Coady, Ibe, Phillips, Robinson, Peterson, Suso.

    Manchester United: De Gea – Evans (46. Blackett), Smalling, Jones – Valencia (9. Shaw), Herrera (79. Lingard), Fletcher (46. Cleverley), Young – Mata (68. Kagawa) – Rooney, Hernández (68. Nani). Trenér: Louis van Gaal.
    Náhradníci: Lindegaard – M. Keane, Blackett, Lingard, Cleverley, Shaw, Kagawa, Welbeck, Zaha, Amos, Johnstone, James, Nani, W. Keane.

    Rozhodčí: Mark Geiger (USA)
    bahis siteleri