BATE – Debrecín 3:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Maribor 2:2 (kon.) | Panathinaikos – Standard 1:2 (kon.)
Lille – Grasshoppers 1:1 (kon.)
konec
Lille OSC
1:1 (1:1)
Grasshoppers Curych
Úterý 05.08.2014, 20:30 • Grand Stade Lille Métropole, Villeneuve d'Ascq (FRA) • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Pape Souaré se provinil faulem, který mu sudí odpískal a jemu se to nelíbilo. Souaré protestoval a rozhodčí vytasil žlutou kartu.
     
    87
    Faulovaný byl Kalou, proti kterému se provinil Michael Lang a za svůj prohřešek dostal žlutý kartónek.
     
    83
    Na poslední minutky se na hřiště podívá Divock Origi, naopak hrací plochu opouští Franck Béria.
     
    76
    Změna v sestavě také v domácím týmu: ze hry odešel aktivní Ryan Mendes, kterého nahradil Salomon Kalou.
     
    75
    Ze hry odchází Mahmoud Soliman, naopak opačným směrem přichází Moritz Bauer.
     
    69
    Grasshoppers Curych bude muset dohrávat v 10 hráčích. Daniel Pavlovič nebezpečně fauloval a rozhodčí mu za jeho prohřešek udělil červenou kartu.
     
    68
    Hrací plochu opouští Yoric Ravet, kterého vystřídal Shani Tarashaj.
     
    62
    Soliman dostal parádní přihrávku do velkého vápna, kde obehrál protihráče a poté nebezpečně vystřelil. Nicméně brankář Enyeama svůj tým opět podržel a tuto střelu nadvakrát zneškodnil.
     
    58
    Delaplace se dostal k odraženému balonu a prezentoval se nepříjemnou střelou ke vzdálenější tyči, avšak brankář Vasič zasáhl výtečně a míč vyrazil. Nicméně odražený nesmysl sebral ještě Balmont, který pálil zblízka a Vasič i tentokrát svůj tým parádně podržel.
     
    56
    Hrací plochu opouští dvacetiletý Soualiho Meite, který byl dnes skoro neviditelný. Na hřišti ho nahrazuje Jonathan Delaplace.
     
    53
    Hosté dostali výhodu rohového kopu a znovu mohli jít do vedení, avšak ani tentokrát jim štěstí nepřálo. K balonu se dostal Soliman, jenž ze své kopačky vyslal technickou střelu, ale ta orazítkovala pouze levou tyč.
     
    53
    Grasshoppers mohl jít do vedení, ale štěstí hostům dnes vůbec nepřeje. Na centrovaný míč si vyskočil hlavičkující Dabbur, který se prezentoval parádní střelou, ale brankář Enyeama si připsal reflexní zákrok a zabránil stoprocentnímu gólu.
     
    53
    Ronny Rodelin byl za nedovolený zákrok potrestán žlutou kartou.
     
    46
    Mendes rozjel skvělou útočnou akci, když si střihl sólo, obehrál bránícího protihráče a poté přihrál Rodelinovi do vápna, který skvěle vrátil patičkou míč Mendesovi. Šikovný útočník se dostal ke střele, ale brankář Vasič si připsal skvělý zákrok a tuto nebezpečnou střelu zlikvidoval.
     
    45+1
    Marko Baša udeřil svého protihráče loktem a poté dalšího poslal k zemi. Rozhodčí mu to spočítal a vytasil žlutou kartu.
     
    43
    Nathan Sinkala nepříjemně udeřil svého protihráče a za svůj prohřešek vyfasoval žlutou kartu.
     
    33
    Grasshoppers Curych právě vstřelil branku! Domácí teď chybovali v rozehrávce a stálo je to inkasovaný gól, konkrétní chybu udělal Balmont. Skvělou práci odvedl AMIR ABRASHI, který získal míč ve svůj prospěch, navedl si ho na střelu a poté se prezentoval parádní trefou k zadní tyči, na kterou se Enyeama natahoval marně.
     
    27
    Na stadionu Grand Stade Lille Métropole mohlo být vyrovnáno, ale výborně zasáhl brankář Enyema. Míč na pravačku si navedl Abrashi a poté se prezentoval jedovatou střelou, kterou Enyema zneškodnil.
     
    25
    Faulovaný byl Balmont, proti kterému se provinil čtyřiadvacetiletý Amir Abrashi a rozhodčí mu ukázal žlutou kartu.
     
    24
    Domácí mohli jít do dvoubrankového vedení, když se v šanci ocitl Mendes. Šikovný útočník dostal přihrávku do vápna, kde se s balonem sice otočil, ale vystřelit nedokázal, protože mírně ztratil stabilitu, avšak poté se ke střele dostal. Nicméně jeho pokus výborně zastavil Pavlovič, jenž se do střely obětavě položil a balon odvrátil na rohový kop.
     
    19
    Lille právě vstřelilo branku!
    FLORENT BALMONT si udělal prostor, obešel svého protihráče, navedl si míč na pravačku a poté se prezentoval nádhernou technickou střelou, která zapadla přesně do branky a domácí vedou 1:0.

    Lucie Rapantová

    Branky: 19. Balmont – 33. Abrashi

    Karty:   45+1. Baša (LIL), 53. Rodelin (LIL), 90+1. Souaré (LIL) – 25. Abrashi (GRS), 43. Sinkala (GRS), 87. Lang (GRS)   69. Pavlovič (GRS)


    Lille OSC: Enyeama – Béria (83. Origi), Kjær, Baša (C), Souaré – Corchia, Balmont, Gueye, Meite (56. Delaplace) – Mendes (76. Kalou), Rodelin.
    Náhradníci: Elana – Sidibé, Rozehnal, Delaplace, Origi, Kalou, Roux.

    Grasshoppers Curych: Vasič – Pavlovič, Jahič, Grichting, M. Lang – Salatic (C) – Ravet (68. Tarashaj), Abrashi, Sinkala, Soliman (75. Bauer) – Dabbur.
    Náhradníci: Dieng – Dingsdag, Gülen, Bauer, Merkel, Ngamukol, Tarashaj.

    Rozhodčí: Sidiropoulos – Efthimiadis, Kostaras
    30.07.2014
    Grasshoppers - Lille 0:2

    Branky: 29. Gorchia (Mendes), 49. Mendes (Corchia)

    Karty:   45. Salatić (GRS), 84. Tarashaj (GRS), 85. Abrashi (GRS)

    bahis siteleri