Brazílie – Česko 30:28 (kon.)
konec
Brazílie
30:28 (14:13)
Česko
Středa 06.08.2014, 18:30 • Uminho Sports Hall, Guimarães • Akademické MS - ženy
     
    To je z tohoto utkání vše, já Vám přeji hezký zbytek večera. (19:55:56)
     
    Druhé vystoupení českých reprezentantek je u konce a bohužel ani dnes se tým nedočkal vítězství. I druhý poločas byl výsledkově vyrovnaný, Brazilky své vedení nakonec ještě navýšily o jednu branky a připsaly si tak důležitou výhru. Český tým tak končí ve skupině bez bodu na posledním místě.
     
    60
    Konec zápasu. (30:28)
     
    31
    Začal druhý poločas. (14:13)
     
    V první půli se ani jeden z týmů nedokázal dostat do výraznějšího vedení. Skoro celou dobu vedl český tým, v úplném závěru se ale Brazílii povedlo stav otočit.
     
    30
    První poločas skončil. (14:13)
     
    Omlouváme se za technické problémy, které jsou způsobené z portugalské strany. Budeme Vám přinášet průběžné stavy. (0:0) (0:0)
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    Úvodní sestavy:

    Brazílie: Silvaová, Cardosová, Clarková, Jóiaová, Rodriguesová, Medeirosová, Fajardová, Parolinová, Araulová, Terenceová, Alvesová, Ansolinová, Horaciová, Marcióová, Giacomaziová.

    Česko: Kudláčková, Satrapová – Adámková, Hradilová, Jačková, Keclíková, Kubáčková, Kutlvašrová, Malá, Marčíková, Salčáková, Severová, Součková, Stellnerová, Šviráková.
     
    Zápas v Uminho Sports Hall začne v 18:30 a Vy jste k jeho sledování samozřejmě srdečně zváni – nenechte si jej proto ujít.
     
    Brazílie

    Brazilky jsou na tom podobně jako Češky, i jim odpadl zápas proti Srbsku a tak jediným odehraným duelem je pro ně ten se Španělskem. Brazilky se se svými sokyněmi rozešly smírně 23:23, když k této remíze nejvíce přispěly Giacomaziová se šesti góly a Parolinová s pěti.
     
    Soupiska České republiky

    Petra Adámková (TJ Sokol Poruba), Lenka Hradilová (HC Zlín), Eliška Jačková (DHC Slavia Praha), Kateřina Keclíková (DHC Slavia Praha), Tereza Kubáčková (DHK Zora Olomouc), Petra Kudláčková (DHC Slavia Praha), Hana Kutlvašrová (DHC Slavia Praha), Veronika Malá (Sokol Písek), Šárka Marčíková (HC Zlín), Kristýna Salčáková (DHK Zora Olomouc), Lucie Satrapová (DHC Slavia Praha), Lucie Severová (DHK Zora Olomouc), Michaela Součková (Jiskra Havlíčkův Brod), Alena Stellnerová (DHC Slavia Praha), Leona Šviráková (TJ Sokol Poruba)
     
    Česká republika

    Češky obhajují z posledního mistrovství zlaté medaile, zde však na první výhru stále čekají. Nejprve se měly představit proti Srbkám, ty však do dějiště mistrovství nedorazily a tak místo ostrého zápasu následoval pouze trénink. Včera si už hráčky zahrály naostro, Španělsku však podlehly 19:21. Jsou tak zatím na posledním místě pouze tříčlenné skupiny.
     
    Dobrý podvečer u akademického mistrovství světa v házené. Společné se podíváme na utkání žen mezi Brazílií a Českou republikou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Aleš Pur

    Brazílie: Silvaová, Cardosová, Clarková, Jóiaová, Rodriguesová, Medeirosová, Fajardová, Parolinová, Araulová, Terenceová, Alvesová, Ansolinová, Horaciová, Marcióová, Giacomaziová.
    Česko: Kudláčková, Satrapová – Adámková, Hradilová, Jačková, Keclíková, Kubáčková, Kutlvašrová, Malá, Marčíková, Salčáková, Severová, Součková, Stellnerová, Šviráková