Břeclav – Kometa jun. 3:0 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:3 (1:0 po s.n.) | Skalica – Francie U23 5:4 (1:0 po s.n.)
Trenčín – Havířov 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – High1 5:0 (kon.)
Olomouc – Minsk 3:2 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Kladno 6:4 (kon.) | Plzeň – K. Vary 0:2 (kon.)
Trnava – Senica 4:6 (kon.) | Poruba 2011 – Osvětim 1:2 (kon.) | Piešťany – Pavlodar 3:2 (kon.)
Nové Zámky – Levice 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 3:4 (0:2 po s.n.) | Kadaň – Litoměřice 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Zlín – Třinec 3:6 (kon.) | Znojmo – Pardubice 3:5 (kon.)
Vsetín – Přerov 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:4 (3:2, 1:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 07.08.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pět minut před koncem ještě kladenští hokejisté dramatizují zápas. Domácí trošku laxně přistoupili před svým gólmanem k bránění, Kania se před brankou dostal k puku a zblízka prostřelil Jiřího Šťastného. Asistence: Michal Gutwald.
     
    49:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se během pětiminutové přesilovky prosazuje podruhé a nyní již zní jihlavským stadionem pokřik "deset, deset". Kapitán domácích Čachotský našel mezi kruhy ROMANA MIKEŠE, který si srovnal kotouč na holi a následně propálil Švihálka. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    47:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hráči vyslyšeli prosbu domácích fanoušků o "bůra" a stadionem se nese známý popěvek "pátá, právě teď odbila". Petr Štěpánek na pravé straně poslal puk do jízdy DAVIDU BŘEZINOVI, který se trefil z jedné ze svých oblíbených pozic. Na pravém kruhu vypálil a Švihálek se po jeho střele natahoval marně. Přestě takto dal loňskou sezonu mladý domácí útočník dva góly v záchranářském boji juniorů Dukly se Vsetínem. Asistence: Petr Štěpánek.
     
    38:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První rána od modré ještě prošla mimo dosah branky Dukly, napodruhé se však již Rytíři radují. Dalecký přihrál na modrou JANU LÁTALOVI, který se trefil nekompromisně k pravé tyči Šťastného, před kterým zrovna projížděl jeden z hráčů hostí. Domácí gólman toho zřejmě příliš neviděl. Asistence: Jan Dalecký.
     
    25:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Příliš dlouho si na trestné lavici domácí zapisovatel Zdeněk Drla s bývalým hráčem Dukly a svým kamarádem Tomášem Pitulem nepopovídal. Vyloučení kladenského hráče totiž potrestal ADAM ZEMAN, který na pravé straně ujel hráčům soupeře, před brankou Chábery popotáhl puk a následně zakončil bekhendem k pravé tyči. Bez asistence.
     
    13:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Signalizovaný trest se ruší, domácí se poprvé v zápase ujímají vedení. Zeman poslal puk do jízdy MICHALU DŮRASOVI, který se po levé straně prosmýkl před branku Kladna, vystřelil k pravé tyči a kotouč se dostal za záda Chábery. Asistence: Adam Zeman, Tomáš Kaláb.
     
    11:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla i podruhé v zápase vyrovnává. Schejbal viděl na pravém kruho volného MARKA PROKŠE, který neváhal, vystřelil a propálil gólmana Cháberu. Asistence: Jakub Schejbal.
     
    09:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se znovu ujímají vedení. Jiří Kalla se na pravém kruhu uvolnil, vystřelil a puk těsně před Šťastným usměrnil do sítě PATRIK MACHAČ. Asistence: Jiří Kalla.
     
    08:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Akce Dukly, na jejímž počátku byl získaný puk domácích po důrazu Štěpánka, končí gólem. Schejbal poslal kotouč na DAVIDA BŘEZINU, který se u pravé tyčky neprosadil, tak obkroužil klec a zasunul kotouč k druhé tyči. No jo, jak je ten hokej někdy krásně jednoduchý! Asistence: Jakub Schejbal.
     
    01:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se dostávají do vedení. Před brankou Šťastného se dostal k puku ANTONÍN MELKA a bekhendovou dorážkou po ledě k levé tyči otevřel stav dnešního zápasu. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Březina (Schejbal), 12. Prokš (Schejbal), 14. Důras (Zeman, Kaláb), 26. Zeman, 48. Březina (Štěpánek), 50. Mikeš (Čachotský) – 2. Melka, 10. Machač (Kalla), 39. Látal (Dalecký), 55. Kania (Gutwald)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Briják, Dobrovolný (A), Schejbal, Kolda, Podlipnik, Čáp – Melenovský (A), Štěpánek, Prokš, Březina, Důras, Zeman, Čachotský (C), Kuřítko, Malec, Mikeš, Seman, F. Kadlec. Trenér: Petr Vlk a František Zeman.
    Rytíři Kladno: Chábera (30. Švihálek) – Pojkar, Růžička, Kania, Kolářík, Látal, Gutwald, Bunda – Eberle, Havlíček, Rudovský – Stach, Pitule, Dalecký – Melka, Kalla, Redlich – Mainer, Machač, Strnad. Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodčí: Paulík – Kotlík, Polák

    Diváci: 689
    bahis siteleri