Vítkovice – Salzburg 3:0 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (1:1, 1:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 08.08.2014, 18:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Vemex Cup
Partner:
     
    58:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po kombinaci hostů v útočné třetině se kotouče zhostil ONDŘEJ BERÁNEK, který se do prázdné branky po odvolání brankáře Chomutova nemýlil a mířil přesně. Bez asistence.
     
    46:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Oddechový čas domácích posloužil zřejmě jako skvělý nástroj pro zvýšení náskoku. Po krásném úniku a akci, na jejímž konci stál u vzdálenější tyče TOMÁŠ HARKABUS, který z první nedal Dvořákovi šanci. Asistence: Matěj Zadražil, David Gríger.
     
    38:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jde do vedení! Po krásné kombinaci před Dvořákem se ke kotouči dostal Zadražil, který ještě přistrčil puk na volného DAVIDA GRÍGER, který měl již práci velice jednoduchou. Asistence: Matěj Zadražil.
     
    15:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    DAREK HEJCMAN projel mezi obranou domácích jako nůž máslem a svojí střelou mířenou vysoko vyrovnává brzy před koncem první třetiny na 1:1! Asistence: Jakub Meliško, Dominik Tejnor.
     
    01:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici vybojovali kotouč při útoku Chomutovských ve středním pásmu. OTO TÁBORSKÝ mohl nahrávat v šanci dva na osamoceného brankáře ještě na Beránka, ale i tak jeho střela končí za zády Dvořáka. Asistence: Patrik Michálek, Daniel Hroch.

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 16. Hejcman (Meliško, Tejnor) – 2. Táborský (Michálek, Hroch), 39. Gríger (Zadražil), 47. Harkabus (Zadražil, Gríger), 59. Beránek


    Piráti Chomutov: Dvořák (Lukeš) – Tejnor, Meliško, Dubeň, Šulák, Szathmáry, Cestr, Páleník – Huňady, Janák, Šťovíček – Strunz, Veselý, Bednář – Chrpa, Macháček, Hejcman – Hlava, Ringler, Paleček.
    HC Energie Karlovy Vary: Fučík (Frček) – Rothlisberger, Michálek, Šafář, Vaněk, Šimek, Bahounek, Kečkeš, Priškin – Harkabus, Zadražil, Hroch – Rubeš, Osmík, Gríger – Janata, Vrána, Csamangó – Táborský, Beránek, Orság.

    Rozhodčí: Zubzanda – Červenka, Belko.
    bahis siteleri