Pardubice – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (0:0, 1:0, 3:2)
Mountfield HK
Pátek 08.08.2014, 16:15 • ČEZ Arena, Pardubice • Zápasy mládeže
Partner:
     
    58:21
    Domácí jsou nedisciplinovaní a sami nabízení hostům šanci na vyrovnání! Miroslav Jirušek (PCE) je vyloučen za faul kolenem.
     
    56:28
    Tohle je dost možná poslední šance pro Hradec. Radek Velinský (PCE) je vyloučen za hákování a hosté jdou na přesilovku.
     
    48:56
    Domácí ale faulují a nabízejí soupeři početní výhodu. Miloš Kalous (PCE) je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    46:07
    Lukáš Bezděk (HKR) sice dohrál protivníka ve středovém kruhu tělem, ale bylo to mimo kotouč a hradecký bek si odpyká menší trest za nedovolené bránění.
     
    38:24
    Neuvěřitelné, je tady další vyloučení domácích! Karel Nedbal (PCE) pyká za vyhození kotouče. Hradec teď bude hrát 4 na 3.
     
    38:19
    Karta se otáčí, tohle je pro Hradec hodně zajímavé! Sekáním se provinil také Matěj Bažant (PCE).
     
    38:03
    Pardubice zahájily přesilovku velmi slibně, jenže pak se o ni samy připravily. Za sekáí si menší trest odsedí také Denis Kusý (PCE) a my jdeme poprvé v zápase sledovat hru čtyř proti čtyřem.
     
    37:10
    Když se Mountfield vymanil z tuhé defenzívy a ujel dopředu, přišel další útočný faul. Za sekání si dvě minuty na trestné odpyká Ondřej Kovářů (HKR).
     
    26:50
    Přestože teď byli zase aktivnější domácí, budou se naopak bránit. Miroslav Jirušek (PCE) si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    19:17
    Zatímco předchozí hradecké prohřešky byly neúmyslné, tenhle byl úplně zbytečný. Jan Michálek (HKR) se provinil útočným hákováním a jeho tým jde už počtvrté do čtyř.
     
    16:21
    Třetí možnost početní výhody pro domácí výběr. Patrik Miškář (HKR) – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    12:58
    Především aktivita Radka Pilaře se zasloužila o první přesilovou hru pro hradeckou stranu. Za hákování je vyloučen Karel Nedbal (PCE).
     
    08:48
    Je tady druhá početní výhoda pro ČSOB Pojišťovnu. Při rozjezdu vlastního útoku nechtěně zasáhl protivníka vysokou hokejkou Ondřej Kovářů (HKR).
     
    03:31
    Je tady první vyloučení zápasu. Za držení si menší trest odpyká Lukáš Bezděk (HKR).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 30. Vlach (Jirušek), 47. Krajňák (Kusý), 48. Kusý, 60. Daniel Voženílek – 42. Procházka (Faltýnek), 58. Pilař (Ouzký, Kovářů)


    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Nedbal, Ščotka, Pilný, Adam, Bažant, Franc, Kalous – Pipek, Daniel Voženílek, Chvojka – Kusý, Krajňák, Panna – Vlach, Velinský, Jirůšek – Bohuněk, Musil, Kysela. Trenér: Pavel Rohlík.
    Mountfield HK: Veselý (Ašenbrenner) – Suda, Bezděk, Faltýnek, Matějček, Košař, Suk, Janda, Souček – Bartoň, Miškář, Procházka – Uhlík, Pilař, Kovářů – Dudák, Kastner, Michálek – Wolf, Gančarčík, Ouzký. Trenér: Aleš Krátoška.
    bahis siteleri