Chomutov – Ústí n/L 13:1 (kon.) | Třebíč – Warriors Brno 8:1 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
8:1 (5:1, 2:0, 1:0)
HCM Warriors Brno
Úterý 12.08.2014, 18:00 • MANN + HUMMEL ARENA • Zápasy mládeže
Partner:
     
    53:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka Třebíče. Pavlas zavezl kotouč do útočné třetiny, předal jej Marku Vantuchovi, který se zbavil hned dvou obránců. Posléze přihrál touš MARTINU MAŠKOVI, jenž před sebou měl odkrytou klec a s klidem zakončil.
    Asistence: Marek Vantuch, Jakub Pavlas.
     
    35:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Výtečná práce Marka Vantucha v útočné třetině! Vantuch nejprve vybojoval kotouč, posléze si pěknou kličkou položil brankáře. Když už měl lehkou situaci na zakončení, poslal přesnou zadovku na JIŘÍHO VŠETEČKU, jenž neměl sebemenší problém poslat touš do odkryté branky.
    Asistence: Marek Vantuch.
     
    32:54
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč přidává šestou branku. JAROSLAV TŮMA byl před brankářem úplně sám, krásnou kličkou jej položil, následně zasunul kotouč do odkryté branky.
    Asistence: Jiří Všetečka.
     
    12:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    V Třebíči to začíná býti jasné. Ihned po vhazování se do úniku dostal VOJTĚCH MAŠTERA a bekhendovou kličkou skóroval.
    Asistence: Radek Kajnar.
     
    12:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další branka domácích! JAROSLAV TŮMA se uvolnil v útočné třetině natolik, aby mohl prostřelit hostujícího brankáře. Třebíč vede již o tři branky!
    Asistence: Jiří Všetečka.
     
    12:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč navyšuje svůj náskok. Touš ležel mezi několika hráči před brankářem Malochem, nejrychleji se zorientoval Jiří Roupec. Ten sice brankáře nepřekonal, ale následná dorážka JANA ABRAHÁMA již domácí hráče rozjásala.
    Asistence: Jiří Roupec.
     
    05:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    V útočné třetině se k puku dostal JIŘÍ ROUPEC, rozhlídl se kolem sebe, ale sám uznal, že střela bude nejlepší možnost. Jeho milimetrový projektil zapadl přesně do horního rohu branky.
    Bez asistence.
     
    04:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá přesilové hry, která by trvala ještě 3 vteřiny! Střelu od modré ještě hostující brankář vyrazil, ale proti následné dorážce RADKA KAJNARA už úspěšný nebyl.
    Asistence: Ondřej Urban.
     
    00:57
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté jdou hned v první minutě zápasu do vedení. Přesnou střelou do horního rohu branky prostřelil brankáře ČESTMÍR SEKANINA.
    Asistence: Jakub Karpíšek, Daniel Polzer.

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Kajnar (Urban), 6. Roupec, 13. Abrahám (Roupec), 13. Tůma (Všetečka), 13. Maštera (Kajnar), 33. Tůma (Všetečka), 36. Všetečka (Vantuch), 54. Mašek (Vantuch, Pavlas) – 1. Sekanina (Karpíšek, Polzer)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal (32. Svoboda) – Hodek, Pelikán, Kajnar, Oburka, Kučera, Hort, Pavlas, Matov, Šimka, Tůma, Roupec, Abrahám, Jirák, Všetečka, Urban, Maštera, Vantuch, Mašek, Kabelka
    HCM Warriors Brno: Maloch – Jánošík, Sedlák, Sabol, Hruška, Vágner, Huml, Nossek, Staněk, Kment, Sekanina, Polzer, Kališ, Abadžiev, Křenek, Kučera, Zechmeister, Kazlepka, Hussein

    Rozhodčí: Dostál – Sobotka, Brabec