Pixbo Wallenstam – Wiler-Ersigen 4:4 (kon.) | Otrokovice – Vítkovice 1:2 (kon.) | IBK Dalen – Sumiswald 4:3 (kon.)
Bulldogs – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Chodov – Falun 0:4 (kon.) | Sparta – Köniz 2:4 (kon.)
Lerum – Happee 3:6 (kon.) | Bohemians – Tatran 3:7 (kon.) | Vítkovice – Pixbo Wallenstam 5:5 (kon.)
Wiler-Ersigen – Otrokovice 4:1 (kon.) | Sumiswald – Bulldogs 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – IBK Dalen 2:3 (kon.)
Köniz – Chodov 2:1 (kon.) | Falun – Sparta 5:2 (kon.) | Tatran – Lerum 7:5 (kon.)
Happee – Bohemians 2:2 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
3:7 (2:3, 1:4)
ESA logistika Tatran Střešovice
Čtvrtek 14.08.2014, 14:05 • Hala Vinohrady • Czech Open - Muži ELITA
Předzápasové kurzy
     
    38:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po závaru před brankou se prosadil MAREK BENEŠ, který se v brankovišti zorientoval nejlépe a procedil míček do branky, čímž sepsal epitaf týmu Bohemians.. Asistence: Jan Natov.
     
    37:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Definitivní zářez obstaral ONDŘEJ RIEBAUER, který z levé strany trefil prázdnou branku domácích. Asistence: Miroslav Mayer.
     
    25:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pátá branka Tatranu! Červenočerný kolos přidal na svůj účet už pátý zářez, který obstaral JAN ŘEHOŘ. Počíhal si na levé straně, a když se naskytla příležitost, jednoduše poslal míček k tyči. Asistence: Jan Natov.
     
    24:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde počtvrté v tomto utkání do vedení! JAN KOLÍSKO nezaváhal a z pravé strany propálil brankáře u bližší tyče. Bez asistence.
     
    20:37
    Bohemians právě vstřelili branku! A je potřetí vyrovnáno! Bleskurychlá akce domácích vyvrcholila na pravé straně, kde se k míčku propracoval MARTIN ŠIMEK, který bez potíží překonal Rebra. Asistence: Patrik Kieler.
     
    12:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran potřetí v tomto utkání vede! Na středu hřiště číhal téměř osamocený MILAN FRIDRICH, který se chopil míčku a okamžitě jej poslal pod břevno. Fenomenální počínání. Asistence: Ondřej Riebuer.
     
    09:59
    Bohemians právě vstřelili branku! A je znovu vyrovnáno! Po nepřesnosti hráčů v červeném uprchl na pravém křídle kapitán VOJTĚCH BAGIN, který střelou k bližší tyči nedal Rebrovi žádnou šanci a skóroval. Asistence: Patrik Kieler.
     
    09:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vedení hostujícího celku je zpátky! Rychlá a nadějná akce Tatranu sice prvně ztroskotala, když míček, který mířil do opuštěné branky, odrazil obránce, následně však dorážel MAREK VÁVRA, který překonal brankáře střelu k bližší tyčce. Asistence: Marek Beneš.
     
    03:36
    Bohemians právě vstřelili branku! A je vyrovnáno! Nevyzpytatelná akce rozpumpovaná na levém křídle vyústila v gólovou akci, což obstaral MARTIN KISUGITE, který dopravil odražený míček za záda gólmana Rebra. Bez asistence.
     
    00:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Červená invaze Tatranu zahájila nebezpečný útok na pravé straně, kde přesně nahrával Jan Řehoř, jenž na středu hřiště našel volného RADIMA FOŘTA. Střelec úvodní branky se pouze otočil, plácl do míčku a pověsil jej pod břevno. Asistence: Jan Řehoř.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Kisugite, 10. Bagin (Kieler), 21. Šimek (Kieler) – 1. Fořt (Řehoř), 10. Vávra (Beneš), 13. Fridrich (Riebauer), 25. Kolísko, 26. Řehoř (Natov), 38. Riebauer (Mayer), 39. Beneš (Natov)


    FbŠ Bohemians: Cimbálek (Mück) – Bezpalec, Čihák, Forman, Kisugite, Koubek, Křivanec, Kuncman, Lukáš, Ptáček, Sklenář, Zezulka – Tůma, Kordoš, Kieler, Bagin (C), Bílek, Hluchý, Höffer, Kočí, Mandík, Musil, Poláček, Severa, Šárka, Šimek David, Šimek Martin, Zapletal
    ESA logistika Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Deutsch (C), Heřmanský, Holčák, Kolísko Jan, Řehoř, Syrovátko, Švejkovský, Vašíček – Beneš, Fořt, Fridrich, Kolísko Jiří, Richter, Gruber, Mayer, Natov, Nushart, Riebauer, Vávra

    Rozhodčí: Thomas Bruendler – Thomas Buech

    Diváci: 110