Bohemians - NE – Vítkovice 3:4 (kon.) | RIG Umeå IBF – Pixbo Wallenstam 1:4 (kon.) | Slovensko – ELITE PRAHA 4:3 (kon.)
IBK Dalen – IBF Dalen 4:2 (kon.) | Vítkovice – Pixbo Wallenstam 1:2 (1:2 po s.n.) | IBK Dalen – Slovensko 6:1 (kon.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
3:4 (2:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 16.08.2014, 11:40 • Hala Jedenáctka • Czech Open - Ženy ELITA
     
    38:23
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Hana Poláková.
     
    36:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické florbalistky odskakují na rozdíl dvou branek. Po přihrávce Klapitové se míček dostal k DENISE RATAJOVÉ. Ta pozemní střelou dokázala dostat míček do sítě. Asistence: Katárina Klapitová.
     
    09:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické florbalistky se ale hned vzápětí dostávají znovu do vedení. Po přihrávce Léblové se míček dostal k úplně volné IVANĚ ŠUPÁKOVÉ, která střelou z první posílá znovu svůj tým do vedení. Asistence: Monika Léblová.
     
    08:46
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A máme znovu srovnáno. Díky dobrému napadání dokázala míček vybojovat IVETA HYRŠLOVÁ, která se následně dostala do střelecké pozice, z které střelou k tyči překonala Kubíčkovou. Bez asistence.
     
    01:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické florbalistky otáčejí zápas. Hanka Sládečková dokázala vybojovat míček, přihrála dopředu MIRVĚ LAITINENOVÉ, která pozemní střelou dokázala dostat míček do sítě. Asistence: Hana Sládečková.
     
    00:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže hned za dvacet sekund máme srovnáno. Vítkovické florbalistky hned z buly rozehrály dopředu. Po hezké kombinační akci se míček dostal k MICHAELE ŠPONIÁROVÉ, která přesnou střelou k tyči srovnává skóre. Asistence: Veronika Vobořilová.
     
    00:27
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Florbalistky Bohemians jdou v zápase do vedení hned v úvodu hry. Kohutová našla na pravé straně úplně vlnou GABRIELU ŽŮRKOVOU, která střelou k levé tyči překonala brankářku Kubíčkovou. Asistence: Andrea Kohutová.

    MCh

    Branky a nahrávky: 1. Žůrková (Kohutová), 9. Hyršlová, 39. Bočanová (Poláková) – 1. Šponiarová (Vobořilová), 2. Laitinenová (Sládečková), 10. Šupáková (Léblová), 37. Ratajová (Klapitová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Brunclíková, Christianová – Burdová, Chełstowska, Nemravová, Nguyenová, Benešová, Bočanová, Hyršlová, Jarešová, Kohutová, Ludvíková, Poláková, Reischlová, Veselá, Žůrková
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková, Ranochová – Šponiarová, Šupáková, Halfarová, Novákovská, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Nováková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Kubíčková, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Mandátová, Sládečková

    Rozhodčí: Drška, Maisner