Liberec – HC Litvínov 5:6 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 7:1 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:3 (0:2 po s.n.)
Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
HC Olomouc
Pondělí 18.08.2014, 18:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Přes půl hřiště uklidil puk do prázdné brány ALEŠ JERGL. Bez asistence.
     
    50:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku a snižují. DANIEL KLINECKÝ od modré propálil vše co mu stálo v cestě a rozvlnil síťku za Urbischovými zády. Asistence: Břečka, Samohejl.
     
    40:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskový nástup. Olomouc zvyšuje díky ALEŠI JERGLOVI už na rozdíl tří branek. Asistence: Beták.
     
    35:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucký tlak končí brankou. Od modré pálil Aleš Jeklič, jeho střelu Kváča ještě vyrzil, ale na následnou dorážku ALEXE RAŠNERA už budějovický strážce svatyně nedosáhl. Asistence: Jeklič, Jergl.
     
    27:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku. Brandýs vyslal od modré tvrdou ránu, která se odrazila od zadního mantinelu přímo k ALEŠI KRÁTOŠKOVI, který pohodlně zasunul puk za Kváčova záda. Asistence: Brandýs.
     
    12:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nádhera. Budějovičtí u levého mantinelu vybojovali puk, Luboš Rob ho poslal napříč kluzištěm na úplně volného LADISLAVA MARKA, který krásnou střelou rozvlnil síťku. Domácí tak využívají přesilovou hru a stav je opět srovnaný. Asistence: Rob, Prokeš.
     
    08:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kutiš se vracel na led a v tu chvíli hosté udeřili. MATĚJ PAVLOVSKÝ se prosmýkl mezi dvěma obránci Motoru a nekompromisně pálil do pravého levého roku Kváčovi branky. Bez asistence.

    Jaroslav Pešek

    Branky a nahrávky: 9. Pavlovský, 12. Marek (Rob, Prokeš), 28. Krátoška (Brandýs), 36. Rašner (Jeklič, Jergl), 41. Jergl (Beták), 60. Jergl


    HC Motor České Budějovice: Kváča (Kadlec L.) – Křikava, Kutiš, Škopek, Malovec, Klinecký, Břečka, Kadlec A. – Vácha, Koupal, Suchánek – Březina, Rob, Marek – Ruda, Točík, Samohejl – Pašek, Prošek, Panáček – Vostřák. Trenér: Jan Trummer.
    HC Olomouc: Urbish (Slezák) – Hes, Kreigher, Tomek, Jeklič, Rašner, Síkora, Brandýs, Nesvadba – Ministr, Pavlovský, Markl – Bauer, Jerg, Vrána – Ostřanský, Kropáč, Krátoška – Melichárek, Konečný, Beták. Trenér: Kamil Přecechtěl.
    bahis siteleri