Chomutov – Füchse 4:2 (kon.) | Kladno – High1 6:2 (kon.) | Žďár n/S – Trutnov 4:3 (kon.)
Jindř. Hradec – Pelhřimov 7:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:2 (2:1, 4:1, 0:0)
High1
Středa 20.08.2014, 18:00 • 2. plocha ČEZ stadion • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hned po vhazování se domácí vrhli dopředu, DAVID STACH vypálil přes obránce přesně do horního rohu Hanovy branky. Asistence: Jan Dalecký.
     
    32:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Mírná převaha Kladna se ve druhé periodě začíná projevovat. ANTONÍN MELKA zůstal chvilku nekrytý na zadní tyči a využil toho ke střele a následné gólové dorážce. Asistence: David Růžička.
     
    30:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dalecký nahodil motory a dostal dlouho nahrávku. V pásmu soupeře si počkal na ONDŘEJE HAVLÍČKA, který trefil ne příliš velký prostor nad ramenem brankáře. Asistence: Michal Gutwald.
     
    27:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL LUKÁČ se dostal k nahrávce přes brankoviště a vrací domácím vedení, když překonal ležícího Hana. Asistence: Petr Mainer, Jan Eberle.
     
    26:40
    Tým High1 právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu. Znovu je autorem branky kapitán TEA-AN KWON, který překvapil Cháberu nahozením z brankové čáry. Asistence: Jung-Sik Choi
     
    17:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stach vybojoval v rohu kotouč a předložil jej zpět na přední tyč, kam si mezitím sjel JAN DALECKÝ a na jeho ránu pod břevno neměl Han nejmenší šanci zareagovat. Asistence: David Stach.
     
    12:21
    Tým High1 právě vstřelil branku!
    Přesilová hra se hostům povedla a je vyrovnáno. Kapitán TEA-AN KWON si sjel před Cháberu na nahrávku Dong-Hwan Kima a usměrnil puk za záda kladenského gólmana. Asistence: Dong-Hwan Kim, Chan-Hwi Lee.
     
    03:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Třetí střela domácích končí v brance. Pitule dostal v rohu dostatek času a prostoru, nalezl mezi kruhy MICHALA LUKÁČE a ten se trefil přesně nad lapačku. Asistence: Petr Mainer, Jakub Kania.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 4. Lukáč (Mainer, Kania), 18. Dalecký (Stach), 28. Lukáč (Mainer, Eberle), 31. Havlíček (Gutwald), 33. Melka (Růžička), 33. Stach (Dalecký) – 13. Tea-An Kwon (Dong-Hwan Kim, Chan-Hwi Lee), 27. Tea-An Kwon (Jung-Sik Choi)


    Rytíři Kladno: Chábera – Kania, Růžička, Pojkar, Látal, Gutwald, Kolářík – Tenkrát, Hořava, Stach – Eberle, Dragoun, Melka – Stach, Havlíček, Dalecký – Pitule, Lukáč, Mainer – Redlich.
    High1: Jae-Ik Han – Dong-Hwan Kim, Jun-Il Jang, Jung-Yun Yum, Jung-Sik Choi, Tea-An Kwon, Kawai Ryuichi, Chul-Jun Kim, Chan-Hwi Lee – Jang-Soo Park, Kwon-Ki Min, Jea-Hyung Cho – Eric Regan, Rayn Thang, Dong-Hwan Song

    Rozhodčí: Dundr – Frühauf, Řešátko

    Diváci: 200
    bahis siteleri