Třebíč – Jihlava 5:3 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:3 (2:0, 0:3, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 21.08.2014, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Adam Šidák vypálil na hostující branku před kterou clonil LUKÁŠ PATÁK a letící kotouč usměrnil za záda bezmocného hostujícího gólmana. Asistece: Adam Šidák.
     
    45:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třetí využitá početní výhoda domácích. VLASTIMIL BILČÍK napřáhl na modré čáře, ještě si z ní popojel a propálil Šťastného. Asistence: Roman Erat, Lukáš Havel.
     
    42:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    JAKUB ČUŘÍK to vzal na sebe, projel celým kluzištěm a střelou z levé strany mířil přesně mezi tyč a tělo Šťastného. Bez asistence.
     
    35:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla otáčí průběh zápasu. Mikeš nastřelil kotouč do Dusíka, nejdříve před ním byl ONDŘEJ MALEC, který zavěsil puk pod horní tyč. Asistence: Roman Mikeš.
     
    23:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! DAVID BŘEZINA si vybruslil zpoza branky a trefil pravý růžek Dusíkovi branky. Bez asistence.
     
    21:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a střelou švihem se z levého kruhu prosadil DAVID BŘEZINA. Asistence: Vojtěch Zadražil, Marek Prokš.
     
    13:27
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí jsou v přesilovkách zatím stoprocentní! DAVID DOLNÍČEK prosadil svůj důraz před Šťastným a bekhendem se trefuje za jeho záda. Asistence: Milan Přibyl, Roman Erat.
     
    11:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Křivohlávek se neukvapil a svoji přihrávkou nešel v mezikruží zcela volného JANA WASSERBAUERA, který prostřelil Šťastného. Asistence: Jan Křivohlávek, Václav Jaroš.

    Milan Píša

    Branky a nahrávky: 12. Wasserbauer (Křivohlávek, Jaroš), 14. Dolníček (Přibyl, Erat), 43. Čuřík, 46. Bilčík (Erat, Havel), 48. Paták (Šidák) – 22. Březina (Zadražil, Prokš), 24. Březina, 36. Malec (Mikeš)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík (Klimeš) – Pohl, Bilčík, Jaroš, Přibyl, Peroutka, Šidák – Erat, Dolníček, Havel – Wasserbauer, Křivohlávek, Čuřík – Čech, Juráň, Paták – Vlašín, Beneš.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Sáblík) – Zadražil, Kaláb, Dobrovolný, Schejbal, Kolda, Podlipnik, Čáp, Stebih – Melenovský, Šidlík, Štěpánek – Prokš, Březina, Čachotský – Kuřítko, Malec, Mikeš – Seman, Kadlec.

    Rozhodčí: Blecha – Horký, Rampír.

    Diváci: 720
    bahis siteleri