Kapfenberg – Csíkszereda 4:3 (kon.) | Poprad – Slovensko U20 3:2 (po pr.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Slovensko U20
sk Sobota 23.08.2014, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:04
    Poprad dal gól!
    Popradčania vyhrávajú tento zápas! Arne Kroták sa nádherme v útočnom pásme zbavil Koyša, posunul na pravý kruh JAROSLAVOVI KASÍKOVI, ktorý s prehľadom zakončil!
    Asistenciu si pripísal Jaroslav Kasík.
     
    41:33
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí mladíci vyrovnávajú po druhýkrát v tomto zápase! Tábi prihral z rohu klziska len nakrátko SAMUELOVI PETRÁŠOVI, ten si to namieril do medzikružia, obrátil sa a švihom našiel priestor pod Sedlačkovou lapačkou!
    Asistenciu si pripísal Lukáš Tábi.
     
    36:57
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia. Kasík vypálil od modrej čiary, no nepresne, puk skončil za bránou, kde bol Matis, ten posunul ku tyčke, kde stál TOMÁŠ SÝKORA a ten len doklepol do brány!
    Asistenciu si pripísali hráči Matúš Matis a Jaroslav Kasík.
     
    34:26
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí mladíci sa vracajú do zápasu a všetko je otvorené! Hrušík získal puk v rohu klziska, vyšiel ku mantinelu a prihral ku bočnej hranici pravého kruhu MATÚŠOVI SUKEĽOVI, ktorý z prvej trafil do priestorov ľavého horného kúta Sedlačkovej brány!
    Asistencia: Lukáš Hrušík.
     
    04:35
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" otvárajú skóre tohto stretnutia! Fabian nahodil z ľavého kruhu na bránu, pred bránkoviskom bol dobre postavený ARNE KROTÁK, ktorý do strely len vložil hokejku, čím puk tečoval!
    Asistenciu si pripísali Štefan Fabian a Matúš Paločko.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. Kroták (Fabian, Paločko), 37. Sýkora (Matis, Kasík), 65. Kasík (Kroták) – 35. Sukeľ (Hrušík), 42. Petráš (Tábi)


    HK Poprad: Sedlačko (Kmeť) – Kurali, Kasík ("A") – Šeliga, Fabian ("A") – Popela, Makovský – Dinda, Malina – Sýkora, Paukovček, Matis – Kroták ("C"), Takáč, Paločko – M. Nagy, Ježek, Hvila – Štrauch, Boltun, Gápa
    Tréner: Milan Jančuška

    Slovensko U20: Godla (Škorvánek) – Hochel, Holenda – Pavúk, Jendroľ – Vadovič, Bačik ("A") – Mendrej, Fekiač – Koyš, Rehák ("C"), Skalický ("A") – Tábi, Kabáč, Giľak – Briestenský, Sukeľ, Hrušík
    Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Roman Bednár, Ľubomír Pavela
    bahis siteleri