Cape Breton – Chomutov 3:4 (kon.)
konec
Cape Breton Eagles
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Piráti Chomutov
Sobota 23.08.2014, 11:00 • Ufa Arena • Světový pohár juniorů
Partner:
     
    58:20
    Cape Breton Eagles právě vstřelili branku!
    Čeká nás zajímavý závěr utkání. CLARK BISHOP dostal zpoza branky přihrávku do pravého kruhu a prostřelil Maštalířského. Asistence: Julien Pelletier, Kyle Farrell.
     
    44:52
    Cape Breton Eagles právě vstřelili branku!
    Ihned po buly před Maštalířským snižuje LOIK LÉVEILLÉ, který tečoval nahození od modré čáry. Asistence: Charles-Éric Légaré, Julien Pelletier.
     
    37:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Potvrdilo se známé rčení o tom, že kdo nedá v jasné šanci gól většinou brzy inkasuje. ROBERT ČERNÝ převzal ve středním pásmu Chrpovu přihrávku a projel až do útočného pásma, kde bekhendem z prostoru mezi kruhy zaskočil Brassarda. Asistence: Jakub Chrpa.
     
    26:56
    Cape Breton Eagles právě vstřelili branku!
    Nyní už to kanadskému týmu vyšlo. CHARLES-ÉRIC LÉGARÉ měl velkou šanci už před brankou Maštalířského, ale procpal puk do branky až po dorážce z boku. Bez asistence.
     
    23:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chvilku to sice trvalo, protože rozhodčí zkoumali video, ale Piráti vedou už o tři góly. A znovu v tom má prsty Szathmáry, jehož nahození tentokrát tečoval PATRIK HUŇADY. Asistence: Šimon Szathmáry.
     
    05:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    A český tým zasadil svému kanadskému soupeři rychlý druhý úder. NICOLAS HLAVA využil přihrávku Janáka a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Milan Janák.
     
    05:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov dlouho kombinoval v útočném pásmu, ale nemohl se dostat do zakončení. Nakonec se puk dostal k Szathmárymu, který nahodil a před brankou tečoval puk RADEK VESELÝ. Asistence: Šimon Szathmáry.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 27. Légaré, 45. Léveillé (Légaré, Pelletier), 59. Bishop (Pelletier, Farrell) – 6. Veselý (Szathmáry), 6. Hlava (Janák), 24. Huňady (Szathmáry), 38. Černý (Chrpa)


    Cape Breton Eagles: Brassard (Sullivan) – Deschamps, Lalonde, Bell, Léveillé, Nosella, Paul, Beaudin, Dubois – Lazarev, Farrell, Légaré – Pelletier, Bishop, Svečnikov – Boucher, Simard, Martineau – Brunelle, Tower, L'Italien
    Piráti Chomutov: Maštalířský (Lukeš) – Tejnor, Černý, Meliško, Szathmáry, Cestr, Dubeň, Procházka – Janák, Hejcman, Hlava – Huňady, Šťovíček, Chrpa – Ringler, Paleček, Veselý – A. Macháček, Strunz

    Rozhodčí: Gamalej, Lavrentěv – Mojsejev, Susjev
    bahis siteleri