Olomouc – Havířov 5:1 (kon.) | Olomouc – Havířov 2:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
AZ Havířov
Čtvrtek 28.08.2014, 10:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Zápasy mládeže
Partner:
     
    59:16
    Před bránou domácích bylo pořádně horko. Hosté ostřelovali svatyni Olomouce ze všech stran a domácí brankář měl co dělat. Chybělo jen velmi málo tomu, aby si kotouč do brány shodil sám. Se štěstím se mu jej však podařilo udržet na brankové čáře.
     
    55:58
    Zhruba minutu na to mohlo být na olomoucké střídačce znovu veselo. Martin Urban se dostal až k bráně a vystřelil, puk se ale odrazil a změnil směr cesty, takže v bráně neskončil.
     
    54:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JOSEF PODLAHA našel mezi tyčkou a brankářovou výstrojí skulinku, kudy dostal puk za Velička. Havířovští tak popáté sledovali, jak jejich brankář tahá kotouč ze sítě. Bez asistence.
     
    53:45
    Krásnou akcí se prezentoval Potočný, který rychle dobruslil až do útočného pásma, kde se v situaci jeden na jednoho pokusil oklamat bránícího hráče. A skoro se mu to podařilo, mezitím ovšem stihl zasáhnout další z obránců.
     
    42:54
    Početní výhoda pro Havířov. Dajčar (OLO) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    40:01
    Havířovský tým si trochu protáhl přestávku, a tak dostává dvouminutový trest za zdržování hry. Ten odpyká Revaj.
     
    39:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo napoprvé, vyšlo o chvíli později. LUDVIK RUTAR od modré jen tak plácl do puku a ten skončil pod břevnem. Bez asistence.
     
    34:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští snižují! Hostující hráči tak dlouho vymýšleli, kudy dostat puk do olomoucké svatyně, až se to povedlo ADÁMKOVI. Ten doslova dostrkal puk do brány mezi tyčkou a betonem olomouckého brankáře. Bez asistence.
     
    31:20
    Rychlík Urban prosprintoval mezi hostujícími hráči a hledal někoho, komu by nahrál. Kref mezitím našel ideální místo odkud mohl přihrávku poslat dál na Dajčara. Střela olomouckého obránce od modré ale byla příliš slabá a jen škrtla o betony Velička.
     
    22:12
    Havířov je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Piskoř.
     
    20:27
    Anagnostis (OLO) je potrestán za nedovolené bránění dvouminutovým trestem a Havířov má k dispozici přesilovku.
     
    17:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JOSEF PODLAHA se dostal k puku a rychle vyrazil směr brána hostů. Od levého kruhu pak vystřelil a i když to vypadalo, že hostující brankář sice nadvakrát, ale přece jen kotouč v lapačce udrží. Nestalo se tak. Bez asistence.
     
    11:20
    Olomoučtí před bránou hostů vybojovali puk a na Dajčara doslova zívala prázdná brána. Domácí hráč ale puk nezpracoval tak, jak si přestavoval a místo do brány jej poslal mezi bránící hráče.
     
    08:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další formace ale také přidala další branku. SPATHARIS ANAGNOSTIS kolem levé tyčky procpal puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    07:30
    Podlaha po buly vyvážel puk mezi hráči až k bráně hostů a chystal se zakončit, v poslední chvíli mu ale do hole klepnul bránící hráč. Podlahův výlet ale svůj účel splnil a domácí mohli vystřídat.
     
    03:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    O chvíli později už ale Kohouti otevírají skóre, když z předbrankového prostoru PETR WOLF poslal puk za záda havířovského gólmana. Bez asistence.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 4. Wolf, 9. Anagnostis, 18. Podlaha, 40. Rutar, 55. Podlaha – 35. Adámek


    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Rutar, Dajčar, Holiš, Vosátko, Mader D., Podlaha, Anagnostis, Urban M., Skopal, Janečko, Wolf, Palinek, Kořenek, Skřivánek, Hrbáček, Kalač, Štefka D., Kref.
    AZ Havířov: Velička (Dufek) – Adámek, Piskoř, Ševěček, Szturc, Srníček, Klus, Pavelek, Potočný, Pawliczek, Peterek, Bambula, Skalka, Piš, Zika, Hysek, Ligocký, Horecký, Smička, Revaj.

    Rozhodčí: Kika – Havlík, Doleček.
    bahis siteleri