Česko – Rusko 3:6 (kon.)
konec
Česko
3:6 (1:3, 2:1, 0:2)
Rusko
Pátek 29.08.2014, 18:00 • Zimní stadion, Znojmo • Reprezentace žen
Partner:
     
    48:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    SVĚTLANA KOLMYKOVOVÁ se dostala do samostatného úniku a sama čelila domácí brankářce. Ta se jí podařila překonat svižnou střelou do levého horního horu.
    Asistence: Maria Batalová.
     
    45:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky už podruhé využívají svoji početní výhodu. OLGA SOSINOVÁ dostala přesnou přihrávku na modrou čáru odkud vyslala tvrdou střelu, která směřovala nad ruku české brankářky.
    Asistence: Anna Ščukinovová.
     
    37:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    DOMINIKA LÁSKOVÁ nabrala rychlost a poslal kotouč do brány přesnou střelou pod ruku hostující gólmanky. Snížila tak ruský náskok na pouhou jedinou branku.
    Asistence: Lucie Manhartová
     
    22:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    KATKA KAPLANOVÁ se jako jediná zorientovala mezi oběma pětkami nahromaděnými před bránou a v nestřežené situaci protlačila kotouč za brankovou čáru kolem pravé tyčky.
    Bez asistence.
     
    20:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky začínají druhou třetinu opravdu velmi zostra. ANNA ŠČUKINOVOVÁ byla velmi dobře postavená u levé tyčky domácí brány odkud pohotově vystřelila směrem nad rameno. Bečevová neměla šanci.
    Asistence: Ekaterina Smilonová.
     
    14:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruskám se snižující branka příliš nelíbila a nachystaly si pro naše hokejistky velmi rychlou odpověď. OLGA SOSINOVÁ našla skulinku v bráně a po zemi poslala kotouč za záda české brankářky.
    Asistence: Ekaterina Smolinová, Světlana Kolmykovová.
     
    13:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češkám se teď podařila pěkná akce. Poté, co v rychlosti provedly přechod přes modrou do útočného pásma se Vanišová vydala k pravé straně ruské brány a okamžitě vyslala tvrdou střelu, která se ovšem odrazila od betonu ruské brankářky a puk si našel cestu až na hůl VENDULY PŘIBYLOVÉ, která před sebou měla prázdnotou zející bránu, do které už neměla nejmenší potíže puk poslat.
    Asistence: Tereza Vanišová.
     
    08:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další nepříjemná situace pro Češky. EVGENIA ĎUPINOVOVÁ dokázala ujet jak své pětce, tak i české obraně a bez problémů překonala domácí brankářku.
    Asistence: Anna Šibanovová.
     
    03:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Šibanovová vyjela s kotoučem až do útočného pásma, odkud poslala přesnou přihrávku na hůl MARIE BATALOVOVÉ, která poslala kotouč do sítě střelou nad beton české brankářky.
    Asistence: Anna Šibanovová.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 14. Přibylová (Vanišová), 23. Kaplanová, 38. Lásková (Manhartová) – 4. Batalovová (Šibanovová), 9. Ďupinová (Šibanovová), 15. Sosinová (Smolinová, Kolmykovová), 21. Ščukinovová (Smolinová), 46. Sosinová (Ščukinovová), 49. Kolmykovová (Batalovová)


    Česko: Bečevová, (Peslarová) – Tejlarová, Zíková, Jančová, Lásková, Zedníková, Bukolská – Fialová, Studentová, Polenská, Manhartová, Mrázová, Pejzlová, Vonková, Přibylová, Vanišová, Kaplanová, Lédlová, Chmelová.
    Rusko: Kropačevová, (Prugovová) – Sadynovová, Ščukinovová, Nikolajevová, Gončarenková, Šibanovová, Batalovová – Smolinová, Kolmykovová, Sosinová, Ďupinová, Bulatovová, Pavlovová, Mitrofanovová, Kirilenková, Šibanovová.
    bahis siteleri