Česko – Švýcarsko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Švýcarsko
Pátek 29.08.2014, 17:30 • ZS Bouchalky, Žďár n./Sáz. • Reprezentace do 19 let
Partner:
     
    47:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to již o 4 branky! Hladišovu střelu Fehra vyrazil, ale na dorážku VÍTA CHRISTOVA již byl krátký a o vítězi je zřejmě rozhodnuto! – 4:0. Asistence: Dominik Hladiš.
     
    47:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásnou akci předvedli domácí hráči, kteří rozebrali nejen obranu, ale i brankáře Fehra. Rychlost v pásmu nabral Filip Kuťák, který objel obranu a přihrál lépe postavenému SAMUELI OLLENDEROVI, který dorazil kotouč do prázdné branky! – 3:0. Asistence: Filip Kuťák, David Sklenička.
     
    29:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádhernou individuální akci předvedl JAN ORDOŠ, který nabral rychlost ve středním pásmu prokličkoval se obranou Švýcarska dal si kotouč na backhand a ačkoliv byl faulovaný dokázal procedit kotouč pod vyrážečku Fehra a zvyšuje tak vedení českého týmu! – 2:0. Asistence: Martin Beneš, Zdeněk Král.
     
    19:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    A čeští hráči jdou do vedení! Tomáš Gřeš nabral velikou rychlost v pásmu, nacpal se kolem obránce před Fehra, kterého nejprve nepřekonal, nicméně vznikl před brankou závar, kde se nejlépe zorientoval FILIP KUŤÁK a prostřelil Fehra! – 1:0. Asistence: Samuel Ollender, Tomáš Gřeš.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 20. Kuťák (Ollender, Gřeš), 30. Ordoš (Beneš, Král), 48. Ollender (Kuťák, Sklenička), 48. Christov (Hladiš)


    Česko: Vaněček (Stezka) – Adam, Ščotka (C), Nesvadba, Walter, Kottek, Kobylík, Sklenička – Král, Hladiš, Andres, Christov, Kružík, Kuťák, Osmík, Stříbrný, Ordoš, Zohorna, Beneš, Ollender, Gřeš
    Švýcarsko: Fehr (Aebi) – Forrer, Chuard, Klopfer, Braun, Maurer, Bucher, Fontana, Rizzelo – Privet, Macquat, Kessler, Ottiger, Schläpfer, Ritz, Guidotti, Heinimann, Trisconi, Bärtschi, Egli, Christen

    Rozhodčí: Hradil, Čech – Bryška, Skopal
    bahis siteleri