Zlaté utkání - doprovodný program (kon.)
konec
Zlaté utkání - doprovodný program

Sobota 30.08.2014, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Hokej
     
    17:12
    Robert Záruba: "Vstupenkou na led je dnes zlatá medaile z mistrovství světa nebo olympijských her."

    Oblíbený hokejový moderátor slavnostně představuje trenéry obou týmů, poté bude následovat představování hráčů.
     
    16:37
    Zlatí hoši se právě nastupují na led! Samozřejmě i s Dominikem Haškem v plné výstroji!
     
    15:30
    Omlouvám se za krátkou odmlku, ale atmosféra, která nyní vládla v parku před Horáckým zimním stadionem, když Michal David zpíval oblíbený song Ivana Hlinky "Pár přátel stačí mít", se nedá popsat. Při druhé části písničky všichni podepisující se naběhli na podium, včetně s Jiřím Šlégrem, který měl fotku Ivana Hlinky v ruce.
     
    14:18
    Robert Záruba rozesmál publikum odpovědí na otázku, jak to vypadalo v letadle z Nagana: "Já v tom letadle byl a nic moc si nepamatuju."
     
    14:13
    Fanoušci se vrhli na hráče a nechávají si podepsat naprosto vše. K výborné náladě přispívá jednak sluníčko, jednak modeŕatoři Hitrádia Vysočina a Martin Dejdar.
     
    14:08
    Hokejisté nastupují na autogramiádu.
     
    13:30
    Do začátku autogramiády zbývá přesně půlhodiny. No, můj názor je takový, že nejtěžší pro hráče rozhodně nebude dnešní zápas, ale disciplína s názvem: "Jak se podepsat tisícům lidí za jeden a půl hodiny".
     
    12:49
    Jedním z vrcholů dnešního programu bude Vystoupení Michala Davida, který zazpívá oblíbenou písničku Ivana Hlinky – Pár přátel stačí mít. Tento kultovní song si fanoušci budou moci zapět v 15:30 v parku u Horáckého zimního stadionu.

    Tomáš Lysý

    bahis siteleri