Sparta – Jablonec 2:0 (kon.) | Plzeň – Dukla Praha 2:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:1 (0:1)
FK Dukla Praha
Neděle 31.08.2014, 17:00 • Doosan Arena, Plzeň • Synot liga
Předzápasové kurzy
    Václav PROCHÁZKA - 2:1
     
    61
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria dokonává obrat a jde do vedení! Po Hrošovského fantastickém centru na zadní tyč hlavičkoval VÁCLAV PROCHÁZKA. Ten nebyl kupodivu nikým bráněn a v jednoduché pozici balon hlavou otřel o pravou tyč, od které zamířil za Radova záda – 1:1.
    Ondřej VANĚK - 1:1
     
    49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! ONDŘEJ VANĚK si připisuje svoji první branku v dresu Viktorie. Sám zatáhl balon do vápna a už to vypadalo, že prováhal možnost ke střele. Zkusil totiž ještě přihrát do strany Chramostovi, který musel hodně pospíšit, aby stihl přihrávkou pod sebe najít opět právě Vaňka. To se ale podařilo a Rada proti zakončení z malého vápna nestihl zasáhnout. 1:1!
    Jean-David BEAUGUEL - 0:1
     
    23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Matěj Hanousek předvádí zatím výborný výkon, nyní se prosmýkl po levé straně a přesným centrem našel ve vápně nabíhajícího JEAN-DAVIDA BEAUGUELA, který jen nastavil nohu a usměrnil balon za Kozáčikova záda – 0:1!

    Marek Kratochvíl

    Branky: 49. Vaněk (Chramosta), 61. Procházka (Hrošovský) – 23. Beauguel (Mat. Hanousek)

    Karty:   58. Řezník (PLZ), 67. Vaněk (PLZ) – 18. Mat. Hanousek (DUK), 35. Štetina (DUK), 44. Vorel (DUK), 89. Manzia (DUK)   64. Mareš (DUK)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 12:4.
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Procházka, Limberský (C) – Hrošovský, Vaněk – Petržela (81. Hořava), Kolář, Pilař (90. Kovařík) – Chramosta (74. Tecl).
    Náhradníci: Bolek – Hořava, Kovařík, Tecl, Bakoš, Hrdlička, Hubník.

    FK Dukla Praha: Rada – Karavajev, Štetina, Vorel (C), Mat. Hanousek – Hlinka (84. Manzia), Mar. Hanousek, Považanec (67. Čajić) – Mareš, Berger (79. Albiach), Beauguel.
    Náhradníci: Chudý – Jeřábek, Polom, Kluk, Čajić, Albiach, Manzia.

    Rozhodčí: M. Paták – D. Pospíšil, M. Fišer

    Diváci: 10 946
    bahis siteleri