Nitra – Olomouc 4:5 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 6:5 (kon.) | Nové Zámky – Skalica 5:2 (kon.) | Kladno – Chomutov 1:4 (kon.)
Prostějov – Havířov 5:3 (kon.) | Břeclav – Trnava 4:5 (kon.) | Děčín – Bílina 4:1 (kon.)
Litoměřice – Most 4:0 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:8 (kon.) | K. Vary – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.)
Klášterec nO – Řisuty 4:5 (2:3 po s.n.) | Šumperk – Tychy 3:0 (kon.) | Znojmo – Mountfield HK 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Opava – Frýdek-M. 7:2 (kon.) | Senica – Kapfenberg 4:3 (4:3 po s.n.)
Val. Meziříčí – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Piešťany – Dunaújváros 6:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:3 (2:3, 4:0, 0:0)
Mountfield HK
Úterý 02.09.2014, 18:00 • Zimní stadion Znojmo • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Tady to zavání dalšími gólovými hody. Hradecká obrana si nepohlídala znojemské najíždějící útočníky a po Fialově přihrávce se JAN LATTNER trefuje prudkou ránou kolem vyrážečky Sáblíka. Asistence: Ondřej Fiala.
     
    32:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Krátká pasáž nepřesností končí dalším gólem. Špatnou rozehrávku Hradce před vlastní klecí vystihl RADEK ČÍP, který si nabruslil před Sáblíka poslal puk kolem jeho lapačky k levé tyčce. Bez asistence.
     
    24:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskový zásah Znojma. Pucher si vyjel s pukem od mantinelu do kruhu a poslal přesný pas do druhého kruhu na hůl ADAMA HAVLÍKA, který po zemi posílá puk do sítě a vrací Orlům vedení. Asistence: Peter Pucher a Jakub Grof.
     
    23:57
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu přesilovkové vyrovnání. Od modré čáry pálil Jakub Grof a dobře postavený ONDŘEJ FIALA před bránou tečuje puk mezi betony Sáblíka. Asistence: Jakub Grof a Roman Tomas.
     
    18:48
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Gól v přesilovce znamená dokonalý obrat skóre. BOHUMIL JANK se napřáhl na modré čáře, před Cikánkem clonili dva hráči, takže znojemský gólman šel pozdě do rozkleku a puk prolétl mezi jeho betony do sítě. Asistence. Rastislav Dej a David Skokan.
     
    15:37
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradci se přeci jen podařilo vyrovnat a tentokrát Cikánek neměl sebemenší šanci gólu zabránit. Střela vyslaná od modré čáry byla před bránou ještě zřejmě tečována. Branka připsána MARTINU PLÁŇKOVI. Asistence: Tomáš Knotek.
     
    12:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Ale i Hradec umí trestat zaváhání v obraně. Krásná přihrávka Ondřeje Kovářů našla volného JIŘÍHO UHLÍKA, který sám před Cikánkem zvolil střelu kolem vyrážečky znojemského gólmana. Asistence: Ondřej Kovářů.
     
    10:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Další okénko v defenzívě Mountfieldu je dokonale potrestáno. RADEK ČÍP proměnil svůj individuální únik v nechytatelnou bekhendovou kličku, po níž puk končí za brankovou čárou bezmocného Sáblíka. Bez asistence.
     
    09:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Havlík našel přesnou přihrávkou do útočného pásma najíždějícího si PETERA PUCHERA, který se prosmýkl mezi dvojicí bránící hráčů a při signalizovaném vyloučení si položil gólmana a forhendem zasunul puk do sítě. Asistence: Adam Havlík.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 10. Pucher (Havlík), 11. Číp, 24. Fiala (Grof, Tomas), 25. Havlík (Pucher, Grof), 33. Číp, 34. Lattner (Fiala) – 13. Uhlík (Kovářů), 16. Pláněk (Knotek), 19. Jank (Dej, Skokan)


    HC LERAM Orli Znojmo: Cikánek (Nechvátal) – Grof, Bořuta, Pavlikovský, Štach, Nemčík, Sova – Číp, Bartoš, Fiala, Tomas, Rosa, Pucher, Havlík, Novák, Šeda, Abdul, Podešva, Lattner.
    Mountfield HK: Sáblík (Ilašenko) – Mikuš, Jank, Dietz, Pláněk, Matějček, Košař – Skokan, Tvrdík, Dej, Červený, Knotek, Beránek, Nedvídek, Troliga, Bartoň, Uhlík, Pilař, Kovářů.

    Diváci: 1403
    bahis siteleri