Frölunda – Villach 5:2 (kon.) | Eisbären – Djurgården 4:3 (2:0 po s.n.) | Luleå – Nottingham 9:1 (kon.)
Rauma – Hamburg 5:0 (kon.) | Kloten – JYP 2:3 (po pr.) | Pardubice – TPS 2:3 (1:2 po s.n.)
Kölner Haie – Kärpät 3:2 (kon.) | Salzburg – HV71 3:1 (kon.) | Bolzano – Linköping 1:2 (kon.)
konec
HC Bolzano
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Linköpings HC
Neděle 07.09.2014, 18:30 • Palaonda Eiswelle • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Z nudného utkání se nakonec stala poměrně atraktivní podívaná, a to především díky přesilovkové vyrovnávací trefě Rolanda Hofera. Bylo evidentní, že Linköpings svého soka mírně podcenil, neboť za vyrovnaného stavu opět šlápl na plyn a Bolzano jednoznačně přehrával. Tento fakt deklaruje i vítězný zásah Gustava Forslinga. Linköpings tak po nepřesvědčivém výkonu zdolal houževnaté Bolzano těsně 2:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (20:53:50)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kotouč je ale v dostatečné vzdálenosti od branky hostí.
     
    59:25
    Bolzano to zkouší bez brankáře, Hübl míří na střídačku!
    Gustav FORSLING - 1:2
     
    58:55
    Linköping právě vstřelil branku!
    Tak to je krutá rána pro domácí celek. Ihned po vhazování se puk dostal na modrou čáru, kde číhal GUSTAV FORSLING. Hostující zadák poté dělovou ránou rozvlnil síť za Hüblem. Asistence: Chad Kolarik, Jeff Taffe.
     
    58:48
    Zakázané uvolnění Bolzana. Hra se tak stěhuje znovu před Hübla, který čelí celé řadě střeleckých pokusů. Zatím ale tlaku odolává.
     
    57:50
    Linköpings útočí, seč mu síly stačí, je vidět, že nechce hrát prodloužení. Proti houževnatým domácím se ale nemůže prosadit.
     
    56:50
    Sisca mohl poslat domácí do vedení! Neprve jeho ránu zblokoval hostující obránce, následná dorážka však neuspěla jenom díky včasné reakci a přesunu Högberga.
     
    55:17
    Ve hře Bolzana je najednou cítit elán a touha po vstřelení další branky. Stručně řečeno, utkání má znovu patřičný náboj.
     
    54:15
    Hosté cítí, že musí přidat, znovu jsou tak v útočném pásmu, kde zatápí soupeři. V ochozech panuje vynikající atmosféra.
    Roland HOFER - 1:1
     
    53:29
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Série oslabení se nakonec Linköpingsu zle vymstila. ROLAND HOFER dostal ideální přihrávku z pravé strany, načež se nerozpakoval a tvrdou ranou překonal Högberga. Asistence: Mark Cullen.
     
    52:38
    Když už se dostalo Bolzano do slibné pozice, zlomil Egger na modré čáře hůl. Z následného protiútoku zahrozili hosté, Hübl se však proti Taffemu včas přesunul a pokus zastavil.
     
    51:42
    Družina v bílém ale ihned vyhazuje přes všechny čáry, hosté jsou v oslabení precizní.
     
    51:28
    Na ledové ploše se značně přiostřuje, na trestnou lavici putuje další hostující borec. Mattias Sjögren (LIN) – nedovolené bránění.
     
    50:39
    Kotouč končí po nepřesné přihrávce mimo hrací plochu. Stalo se tak s tečí obránce Bolzana, a tak se domácí ani nyní neosvobodí.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 54. Hofer (Cullen) – 25. Sundh (Almtorp), 59. Forsling (Kolarik, Taffe)


    HC Bolzano: Hübl (Hell)- Lee, Egger, Oberdorfer, Hofer, Miglioranzi, Crowley – Zisser, Insam, Cullen, Pance, Nesbitt, Bernard, Zanette, Sisca, Gander, Frank
    Linköpings HC: Högberg (Rautio) – Hulström, Johansson, Forsling, A- Karlsson, Dahlström, Junland, Rahimi – McDonell, Micflikier, S. Karlsson, Törnqvist, Almtorp, Taffe, Norden, Sjögren, Andersson, Little, Kolarik, Hardt, Sundh

    Rozhodčí: Rohatsch (GER), Dremelj (AUT) – Nothegger (AUT), Rakovic (AUT)
    bahis siteleri