Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den (kon.) | Hokejová Liga mistrů – 8. hrací den (kon.)
konec
Hokejová Liga mistrů – 8. hrací den

Neděle 07.09.2014, 12:00Hokejová Liga mistrů
     
    21:39
    Pro dnešek je to již vše, já vám děkuji za pozornost a u dalšího přenosu na shledanou. (21:40:01)
    Celkový souhrn zápasů 4. kola:

     
    21:34
    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – TPS Turku 2:3 sn

    Velice atraktivní duel mezi Pardubicemi a finským TPS Turku musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V těch byli úspěšnější hosté, kteří se dokázali prosadit hned dvakrát, za Pardubice skóroval pouze Petr Sýkora. Pardubičtí díky prohře na nájezdy získali svůj první bod v Lize mistrů.

    Branky: 18. Semorád (Píša, Sýkora), 38. Radil (Marcinko) – 9. Lucenius (Pikkarainen, Virtala), 13. Lasch (Gysbers), rozh. náj. Sointu

     
    21:31
    HC Bolzano – Linköpings HC 1:2

    Ze souboje italského Bolzana a švédského Linköpingu se vyklubala velice zajímavá podívaná. Když v 54. minutě domácí vyrovnávali vypadalo to, že souboj dojde do prodloužení. To ale rázně odmítl Gustav Forsling, který minutu před koncem vystřelil švédskému celku tři body.

    Branky: 54. Hofer (Cullen) – 25. Sundh (Almtorp), 59. Forsling (Kolarik, Taffe)

     
    21:28
    Kölner Haie – Oulun Kärpät 3:2

    Kolín předvedl obrat, který se jen tak nevidí. Ještě ve 30. minutě prohrával 0:2, ale do konce zápasu dokázal vsítit tři branky a otočit tak vývoj zápasu. Vítězný gól vsítil v 54. minutě Minard. Kärpät tedy poprvé poznal hořkost porážky.

    Branky: 30. Riefers (Stephens, Tripp), 51. Minard (Johnson, Stephens), 54. Minard (Johnson) – 3. Pyörälä (Huml, Deschamps), 11. Donskoi (Junttila, Komulainen)

     
    21:08
    EC Red Bull Salzburg – HV71 3:1

    Fanoušci v Salzburgu měli možnost vidět dvě velice vyrovnané třetiny. Rozhodnutí padlo až v té třetí, domácí dokázali využít neukázněnosti hostujícího týmu a díky dvěma využitým přesilovým hrám rozhodli o dělbě bodů.

    Branky: 5. Raffl (Latusa), 48. Fahey (Hughes), 52. Sterling (Hughes) – 29. M.Karlsson (Melin, Brithen)
     
    21:07
    EHC Kloten Flyers – JYP Jyväskylä 2:3 p

    Švýcarský Kloten přivítal v atraktivním duelu finskou Jyväskyläu. Domácí se dostali do rychlého vedení brankami v 8. a 13. minutě, ale další branku již přidat nedokázali a museli se smířit se ziskem pouhého bodu za prohru v prodloužení. V 62. minutě rozhodl v prospěch Jyväskyläi Salonen.

     
    21:03
    Lukko Rauma – Hamburg Freezers 5:0

    Další velice jednoznačný duel se odehrál ve finské Raumě, domácí přivítali německý Hamburg. Rauma rozhodla duel hlavně ve druhé třetině, když dokázala vsítit 3 branky. Hamburg na rychlé branky z 30. a 31. minuty již nenašel odpověď a musel se smířit s prohrou.

    Branky: 30. Koivisto (Koivisto), 31. Nurmi (Gagnon, Vahalahti), 39. Tikkanen (Lahti, Koivisto), 46. Koivisto, 46. Nurmi
     
    20:58
    Luleå Hockey – Nottingham Panthers 9:1

    Dnes nejjednoznačnější zápas se odehrál ve Švédsku, domácí Luleå hostila Nottingham. Již po první třetině bylo rozhodnuto, když měli domácí pohodlný čtyř gólový náskok. O čisté konto domácího brankáře připravil 3 minuty před koncem Cody Wild. Nottingham tak zůstává i po čtvrtém zápase bez bodu.

    Branky: 4. Dixon (Cehlárik), 10. Zaar (Näkyvä, Wallmark), 15. Wallmark (Ledin), 16. Cehlárik, 23. Ledin (Zaar), 24. Cam Abbott (Hjelm, Kukan), 26. Zaar (Wallmark), 42. Abbott, 53. Forsberg (Fogström) – 57. Wild (Robinson)

     
    20:55
    Frölunda Indians – EC Villacher SV 5:2

    Favorizovaná Frölunda si dokázala porazit s rakouským Villachem, ten po celé utkání tahal za kratší konec, a i když se snažil nedokázal švédskému protivníkovi vzdorovat. Zápas také ovlivnila situace v 51. minutě, kdy jako smyslů zbavený McBride napadl domácího hráče pěstmi, i když byl na zemi, hostující hráč vyfasoval trest do konce utkání a tato situace možná bude mít i jinou dohru.

    Branky: 18. Gustafsson (Olimb, Fälth), 21. Görtz (Olimb, Ehn), 30. Lehkonen, 42. Olimb (Görtz, Bohm), 52. Lehkonen – 19. Fortier (Jarett, Santorelli), 59. Bocher (Waugh)

     
    20:53
    Eisbären Berlin – Djurgårdens IF 4:3 sn

    Berlínští lední medvědi přivítali švédský Djurgårdens. Ve velice vyrovnaném utkání mohli být nakonec šťastnější domácí, když rozhodující samostatný nájezd proměnil Petr Pohl a dovršil tím svůj hattrick. Djurgårdens si tedy odváží bod pouze jeden, dva body zůstávají v německém hlavním městě.

    Branky: 8. Pohl (Foy), 32. Hördler (Tallacksson, Pohl), 51. Pohl (Talbot), rozh. náj. Pohl – 14. J. Eriksson (Nyström), 40. H. Eriksson (Ljungh), 41. Deilert (J. Eriksson, H. Eriksson)
     
    20:51
    HC Bolzano – Linköpings HC 1:2

    Bolzano na Forslingovu branku v 59. minutě odpovědět nedokázalo, a tak si hostující celek odváží z Itálie všechny body.
     
    20:49
    Linköping si těsně před koncem zápasu bere své vedení zpět !
    Gustav Forsling rozvlnil síť Hüblovy branky tvrdou ránou od modré a zřejmě rozhoduje o dnešní dělbě bodů.

    HC Bolzano – Linköpings HC 1:2

    Daniel Polách

    RR

    bahis siteleri