Vsetín – Poruba 2011 5:4 (kon.) | Přerov – Nový Jičín 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
HK Nový Jičín
Středa 10.09.2014, 18:00 • Meo aréna • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Poslední přípravný duel přerovských hokejistů je u konce. Zubři přes opatrný začátek a vyrovnanou druhou třetinu dokázali dovést utkání do vítězného konce. Nový Jičín se snažil dlouho držet krok s domácími, kteří si ale vypracovali slušné vedení v poslední třetině a žádné drama už nepřipustili. Budu se na vás těšit při startu druhé ligy. Hezký zbytek středečního večera, napočtenou. (20:05:44)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Zubři vyhráli buly a posílají kotouč na zakázané uvolnění.
     
    59:12
    Šrámek zůstává na střídačce, hosté to zkusí v šesti.
     
    59:12
    HC Nový Jičín si vyžádal v závěru utkání oddechový čas.
     
    58:19
    Popelka a vzápětí ani Goiš nevyzráli v dobrých šancích na brankáře Šrámka.
     
    57:38
    Zdeněk nečekaně nahodil kotouč na přední tyč, kde to brankář Slovák nečekal a měl s přikrytím kotoučem menší obtíže. Nakonec vše brankář Zubrů vyřešil a vhazuje se po jeho pravici.
     
    56:45
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě stihli v závěru utkání snížit stav zápasu na rozdíl dvou branek. ROBIN GEBAUER si sjel do dobré pozice před branku Slováka, odkud dorážkou z voleje překonal brankáře domácích. Asistence: Adam Uhlár.
     
    54:36
    Popelka nabil mezi kruhy Sedlákovi, jehož tvrdá střela Šrámka nepřekvapila. Opět se vhazuje v blízkosti branky Nového Jičína.
     
    53:44
    Šrámek se pořádně zapotil při dělovce Osiny a prudké dorážce Zdeňka Sedláka. Brankář Nového Jičína oba pokusy zneškodnil na výbornou.
     
    52:26
    Další trefu do sítě Nového Jičína mohl přidat Matouš Kratochvíl. Jeho únik však skončil pouze střelou mezi Šrámkovy betony, kde si volný prostor brankář hostí dokonale pohlídal.
     
    51:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovskou akci na jeden dotek zakončil parádní trefou do protějšího horního růžku zakončující DAVID ŠEBEK. Asistence: David Šťastný, Radek Procházka.
     
    51:10
    Na opačné straně kluziště musel zasahovat Slovák, který si nakonec dokázal poradit s dobrou střelou Lehečky.
     
    50:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se opět střelecky prosazují. Těsně před návratem vyloučeného Kabeláče se na brankovišti Šrámka nejlépe zorientoval ŠIMON KRATOCHVÍL. Útočník Zubrů stál ve správný čas na správném místě a dorazil za Šrámka vyraženou Sedlákovu střelu. Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    49:05
    Martin Kabeláč (NJI) 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    47:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odskakují svému soupeři a ujímají se těsného vedení. David Šebek našel dobře postaveného RADKA PROCHÁZKU, který vsítil svoji první trefu v přerovském dresu. Asistence: David Šebek.
     
    44:18
    Polákova bomba končí sražena v ochranné síti, vhazovat se bude před Šrámkem.
     
    43:38
    Zubři vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat v blízkosti Slováka.
     
    42:28
    Kudělkovo prudší nahození končí v moci pozorného Lukáše Šrámka.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 11. M. Kratochvíl (Málek, Š.Kratochvíl), 26. Šťastný (Šebek), 48. Procházka (Šebek), 51. Š. Kratochvíl (Sedlák), 52. Šebek (Šťastný, Procházka) – 11. Lehečka (Novotný), 22. Mikšan (Novotný), 57. Gebauer (Uhlár)


    HC ZUBR Přerov: Slovák (Vojtek) – Pala, Osina, Vlček, Janota, Kudělka, Andrýsek, Zbořil, Polák – Goiš, Sedlák, Popelka – Šebek, R. Procházka, D. Šťastný – Málek, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl – Školoud, Škorík.
    HK Nový Jičín: Šrámek (Iláš) – Vašut, Vnenk, Horák, Hruška, Cabák, Žák, Bartoň – Mikšan, Kacíř, M. Chvostek – Novotný, Lehečka, Zdeněk – Gebauer, Kabeláč, Uhlár – Gogolka, F. Chvostek.

    Rozhodčí: Přikryl – Sedlák, Čaja
    bahis siteleri