test – Blansko 0:0 (po 2.tř) | Vítkovice – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Litvínov – Třinec 3:2 (1:0 po s.n.)
Pardubice – Slavia 4:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 2:1 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
Berani Zlín
Úterý 16.09.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Rostislav Vlach (ZLN) si bere oddechový čas!
     
    57:46
    Tak to byl parádní zákrok Kašíka!!! Rác zpoza brány našel skvěle najetého Majeského, který byl ve výborné pozici, ale hostující brankář parádně zasáhl lapačkou! To byl možná i zákrok kola!
     
    56:45
    Po uplynutí trestu ujížděl Rác zcela sám na Kašíka a celý stadion ho hnal, ale domácí útočník se svou bekhendovou kličkou mezi betony neuspěl.
     
    54:40
    Ševci budou hrát další přesilovou hru! Na dvě minuty za podražení putuje na trestnou lavici Roman Rác (OLO).
     
    52:24
    Tak tohle byl možná hodně klíčový zákrok Trvaje! Jeden z útočníků Zlína poslal puk na střed útočného pásma, kde číhal Tesařík, který jej tečoval přesně do protipohybu Trvaje, ale olomoucký brankář rychle zareagoval svou lapačkou a kotouč má ve své moci.
     
    48:10
    Místo přesilové hry Olomouce však přichází přesilová hra Zlína. Na dvě minuty za vysokou hůl odchází na trestnou lavici Dávid Buc (OLO).
     
    47:07
    Rác obkroužil Zlínskou bránu, aby následně svou přihrávkou našel Diviše, jenž ve velmi dobré pozici trefuje pouze dobře postaveného Kašíka!
     
    46:18
    Kohouti ujížděli ve dvou proti jednomu a přihrávku Hrni nakonec skvěle přečetl Tesařík, a zastavil tak slibnou šanci Olomouce.
     
    43:37
    Zlín bude hrát proti třem! Na dvě minuty za sekání totiž putuje na trestnou lavici Peter Zuzin (OLO).
     
    43:12
    Buc byl zcela volný mezi kruhy, ale jeho střelu dokázal skvěle vytěsnit Kašík!
     
    42:33
    Hra na ledě se vyrovná, protože za tentýž prohřešek proti pravidlům, jako před malou chvílí Vlach, putuje na dvě minuty na trestnou Pavel Patera (OLO).
     
    42:30
    Akce Olomouce byla zastavena, a tak Roman Vlach (ZLN) odchází na dvě minuty na trestnou lavici, kde si odpyká svůj trest za podražení.
     
    38:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora jde do vedení! Domácí se dostali do útočného pásma, kde nakonec Matai našel svým křižným pasem zcela volného MARKA LAŠE, jenž pohotovým zakončením překonává Kašíka! Asistence: Jakub Matai.
     
    35:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora bleskově využívá přesilovou hru! Domácí si konečně něco vzali i z přesilové hry Zlína a Rác nahrál zpoza brány do pravého kruhu Majeskému, jenž ihned vypálil a Kašík jeho střelu vyrazil přesně na střed, kde byl MARTIN CIBÁK, který už poslal puk do odkryté brány Zlína. Mora tak zcela zaslouženě vyrovnává. Asistence: Ivan Majeský, Roman Rác.
     
    31:33
    Buc si vybruslil zpoza Kašíkovy brány a následně předložil puk Paterovi, který už měl před sebou prázdnou bránu, ale zkušený matador nedokázal tečovat kotouč mezi tři tyče.
     
    28:26
    Ihned po vhazování se ke střele dostal Marušák a jeho jedovatou střelu vytáhl Trvaj až do ochranné sítě za svou bránou.
     
    21:26
    Vyrovnávací branku měl na své holi nyní Cibák, jenž se dostal k odraženému puku na pravé straně, ale Kašík si skvěle vyjel a jeho střelu zlikvidoval.
     
    20:59
    Mora bude hrát přesilovou hru, protože na dvě minuty za držení protihráče je na trestnou lavici poslán Tomáš Žižka (ZLN).
     
    16:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hned je v plecharéně veseleji! Skrbek dostal kotouč do rohu kluziště, odkud se trochu překvapivě dokázal procpat až před Kašíka, který jeho zakončení vyrazil přímo na RICHARDA DIVIŠE, jenž byl sice držen, ale olomoucký útočník i tak ve svém prvním letošním vystoupení vstřelil první branku Kohoutů. Asistence: Pavel Skrbek, Erik Hrňa.
     
    13:04
    Celá akce Zlína však byla v ponechané výhodě, a tak na trestnou lavici nyní odchází Pavel Skrbek (OLO) na dvě minuty za podražení.
     
    12:12
    Petr Fiala (OLO) si bere oddechový čas.
     
    12:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se usadili ve svém útočném pásmu a od modré nakonec vypálil Ondráček, jehož rána byla vyražena přesně na ROMANA VLACHA, který už poslal puk za záda olomouckého brankáře. Asistence: Jiří Ondráček, Tomáš Valenta.
     
    10:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využívají přesilovou hru! Hosté dlouho kombinovali ve svém útočném pásmu až se nakonec dostal puk k Leškovi na pravé křídlo, který jej ihned poslal křižně na volného BEDŘICHA KÖHLERA, jenž poslal kotouč přesně pod břevno olomoucké brány. Asistence: Petr Leška, Jaroslav Balaštík.
     
    10:31
    A je tu další přesilovka pro hostující. Na dvě minuty za hákování putuje na trestnou lavici Richard Diviš (OLO).
     
    09:50
    Tak to byly hodně perné chvíle pro olomouckou obranu a obzvlášť potom pro Trvaje, který předvedl hned sérii velice těžkých zákroků, ale domácí brankář zatím drží svůj tým.
     
    09:07
    Od modré vystřelil Veselý a jeho střelu vyrazil Trvaj na Čajánka, který se pokusil objet ležícího brankáře, ale následné zakončení nesměřovalo do olomoucké sítě.
     
    08:02
    Ševci budou hrát přesilovou hru. Zcela zbytečný faul nyní předvedl Martin Cibák (OLO), který nesmyslně fauloval jednoho z hostujících ve středním pásmu.
     
    06:02
    Tak to byla obrovská chyba olomoucké defenzívy, která nechala ujet hostujícího Okála, jenž se hnal z pravé strany sám na Trvaje, kterého se pokoušel překonat kličkou, ale olomoucký brankář jeho zakončení vykryl svým betonem. K odraženému puku se však ještě stihl dostat Žižka, ale i ten trefil skoro totožné místo, jako jeho kolega předtím.
     
    04:45
    Střelu Majeského od modré tečoval obránce Zlína, ale naštěstí pro hostující celek směřoval puk těsně vedle Kašíkovy brány.
     
    00:59
    Mora bude hrát přesilovou hru, protože Dalibor Řezníček (ZLN) zasáhl Marosze vysokou holí. V tváři olomouckého útočníka se navíc vyskytla krev, a tak si zlínský obránce odsedí čtyři minuty.
     
    00:34
    První vážnou příležitost si však vytvořili Zlínští, protože po střele Kotvana od modré čáry vypadl puk z Trvajovy lapačky a k dorážce se dostal Köhler, jehož zakončení bylo sraženo na olomouckou bránu.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 17. Diviš (Skrbek, Hrňa), 36. Cibák (Majeský, Rác), 39. Laš (Matai) – 11. Köhler (Leška, Balaštík), 13. Vlach (Ondráček, Valenta)


    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Houdek, Skrbek, Staněk, Vyrůbalík, Majeský, Rašner, Škůrek – Hrňa, Patera (C), Diviš – Rác, Marosz, Cibák – Matai, Zuzin, Laš – Jergl, Kucharczyk, Buc.
    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Marušák, Kotvan, Řezníček, Žižka, Tesařík, Valenta – Balaštík, Leška, Köhler – Holík, Čajánek (C), Veselý – Ondráček, Vlach, Kubiš – Okál, Fořt, Čech.

    Rozhodčí: Hribik, Hejduk – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 5323
    bahis siteleri