Německo – Česko 1:4 (kon.)
konec
Německo
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Česko
Neděle 21.09.2014, 09:30 • Netzsch Arena Selb • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    56:03
    Německá útočnice pak na naší gólmanku dorážela hodně zostra, msty se chopila Karolína Hrdinová (CZE). Ta je bohužel vyloučena za hrubost, s čímž by se souhlasit dalo, ale je to dost jednostranné rozhodnutí.
     
    46:12
    V ten nejvhodnější možný moment přichází početní výhoda, kterou vybojovala Veronika Lorencová. Za vražení na hrazení je vyloučena Korinna Herzmannová (GER).
     
    40:48
    Nyní ale přicházejí náročné dvě minuty v oslabení. Naše střídačka je totiž potrestána za hru v šesti, trest odpyká Šárka Krejníková (CZE).
     
    31:18
    Nicméně následuje další možnost početní výhody pro náš výběr. Vyloučena je Anastazia Gawronová (GER) za hákování.
     
    27:19
    Z levého kruhu pálila Sandra Halounová a po své střele byla dohrána za hranou pravidel téhle kategorie. Tabea Botthofová (GER) pyká za napadení. Druhá přesilovka pro náš tým, tu první jsme dokázali využít.
     
    06:58
    Bohužel jdeme ale opět do čtyř, znovu po zákroku té samé hráčky. Důrazná Kristýna Kaltounková (CZE) se se soupeřkami nikdy moc nepáře, teď jí to však vyneslo dvě minuty za napadení.
     
    04:11
    Kristýna Kaltounková (CZE) si nejdřív s pukem najížděla před bránu, pár sekund nato se ale musela naopak vracet do obrany a zatáhnout za záchrannou brzdu. Odpyká si menší trest za podražení, také Němky si vyzkoušejí početní výhodu.
     
    00:41
    Kristýna Kaltounková hned vzápětí vybojovala první českou přesilovku. Lynn Lederbergerová (GER) – 2 minuty za hákování.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 49. Gehrsitzová – 2. Dýcková (Radová, Samohýlová), 48. Mlýnková (Kaltounková, Matoušková), 53. Matoušková (Kaltounková, Hájková), 60. Čajanová (Hrůšová, Hájková)


    Německo: Klömpgesová (Mayová) – Brendelová, Botthofová, Gawronová, Klingerová, Herzmannová, Krauseová, Niewolliková, Nickischová – Gehrsitzová, Haiderová, Kubiczeková, Kaiserová, Lillová, Meyerová, Schattnerová, Schurrová, Röcklová, Ledergerberová, Schwambornová „C“, Stockerová. Trenér: Bejnamin Hinterstocker.
    Česko: Juřicová (Bláhová) – Erbenová „C“, Škrdlová, Krejníková, Kotounová, Hrůšová, Hrdinová, Horáková, Radová – Hornická, A. Halounová, S. Halounová – Matoušková, Mlýnková, Kaltounková – Lorencová, Čajanová, Hájková – Černá, Samohýlová, Dýcková. Trenér: Rudolf Valla.
    bahis siteleri