Mladá Boleslav – Chomutov 1:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Piráti Chomutov
Pondělí 22.09.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Piráti právě vstřelili gól. Poslední hřebíček do rakve přidává osmatřicet vteřin před samotným závěrem MILAN JANÁK do prázdné brány. Asistence: Václav Cestr.
     
    50:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Bruslaři využívají poměrně dlouhou přesilovku pěti proti třem. LUKÁŠ VOLF je autorem první domácí branky. Asistence: Roman Čermák.
     
    27:57
    Piráti právě vstřelili branku! Tak toto byl přátelé hodně kuriózní gól. Piráti uzamkli domácí hráče v jejich obranném pásmu. Puk se dostal až k ALEŠI MACHÁČKOVI, který obloučkem poslal puk potřetí za Růžičkova záda. Asistence: Lukáš Dubeň, Milan Janák.
     
    21:47
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov vstoupil do druhé třetiny s velkou aktivitou a vyplatilo se mu to. Aleš Macháček si připisuje v dnešním utkání již druhou asistenci, poté, co v protiútoku nahrál MIROSLAVU JIRUŠKOVI a ten zvýšil vedení hostí.
     
    12:34
    Piráti právě vstřelili branku! Piráti se na chvilku dostali do útočného pásma a hned je z toho branka. Aleš Macháček uzmul puk domácím juniorům a poslal jej přímo na NICOLASE HLAVU, který zakončil přímo za Růžičkova záda. Asistence: Aleš Macháček.

    Josef Zdobinský

    Branky a nahrávky: 51. Volf (Čermák) – 13. Hlava (Macháček), 22. Jirušek (Macháček), 28. Macháček (Dubeň, Janák), 60. Janák (Cestr)


    BK Mladá Boleslav: Růžička (Pechek) – Tůma, Čermák, Kurka, Žalud, Bernad (C), Šťáva, Červinský – Průšek, Němec, Kotala, Pätoprstý, Podsedníček, Brzák, Borovec, Volf, Ďurač, Sonnek, Motloch, Sedmík. Trenér: Jan Křivohlávek
    Piráti Chomutov: Lukeš (Dvořák) – Meliško, Ringler, Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Černý, Havel – Wágner, Šťovíček (C), Macháček, Jirušek, Tupý, Dimitrov, Veselý, Janák, Huňady, Hlava, Strunz. Trenér: Karel Soudek.

    Rozhodčí: Jílek – Špringl, Beránek

    Diváci: 63
    bahis siteleri