Trnava – Pov. Bystrica 8:1 (kon.) | Michalovce – Prievidza 8:5 (kon.) | SR 18 – Spišská N. Ves 5:1 (kon.)
Bardejov – Senica 5:0 (kon.) | Prešov – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | Detva – Topoľčany 8:2 (kon.)
konec
PHK Prešov
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 24.09.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:25
    Tomčák dostal prihrávku do jazdy, prešiel cez modrú, rozhodca píska ofsajd, no útočník by aj tak nepokračoval v akcii, padá totiž na ľad, rozhodca však nevylučuje.
     
    58:50
    Ján Kuric sa už tešil, ale čo teraz zahodil sa azda ani nedalo, po tom čo Riečický vyrazil ďalšiu strelu dostal puk na hokejku ako na zlatom podnose pred prázdnu bránu, puk poslal do siete, ale len tej hornej! Chytá sa teraz za hlavu, toto proste mal byť gól.
     
    58:00
    Liptáci odvolali brankára a hrajú v šestici!
     
    55:05
    Erik Nirtiansky pálil cez obrancu tvrdú strelu od modrej, Riečický ale dnes vidí asi všetko a znova ma betón na mieste kde puk smeruje!
     
    54:25
    Krušné chvíle pre domácich hráčov budú po tom, čo Jozef Tomčák bude trpieť na trestnej lavici za faul v útočnom pásme pri snahe získať naspäť puk.
     
    49:19
    Sekundu pred vypršaním prvého domáceho trestu bol faulovaný pri snahe vyhodiť Vartovník, Erik Nirtiansky ho totiž hákoval zbytočný faul MHk 32.
     
    48:30
    Po vyhodení sú hostia znova v tlaku pred bránkou, od modrej pálil Kadlubiak, jeho pokus do protipohybu RIečický vyrazil, následne aj dvakrát poslal projektil na bránu Mezovský, ani on proti skvelému mužovi v maske PHK 3b nepochodil!
     
    47:44
    Prešov bude hrať v trojici po tom, čo Liptáci pretláčali puk do brány, prevynil sa tam Ľubomír Chovan, vďaka spadnutej bráne sa hra prerušila.
     
    47:20
    Liptovský Mikuláš je aktívnejší a vybojoval si faul, Marko Ferenc odíde na dve minúty na trestnú lavicu za pád pod nohy.
     
    46:50
    Následne Liptáci točili puk, po strele Kadlubiaka od modrej Riečický iba vyrazil, k puku sa čoskoro dostal Trochta, jeho ďalší pokus ale znova Riečický pohotovo posiela mimo brány.
     
    46:00
    Prešov ostáva v tlaku v útočnom pásme, Hájnik dostal prihrávku do kruhu na buly, pripravil si strelu, brankár však dokázal rukou puk vyraziť!
     
    43:40
    Krásny hokejový moment, po modrej prišla prihrávka na Filipa Oravca, obranca Liptákov okamžite poslal strelu na vzdialenejšiu tyč, Riečický ale ide do šnúry a lapačkou chytá puk, parádny semafór, úžasný hokejový moment!
     
    41:55
    Pavel Kolařík zastavil Uhríka na mantineli a sadne si k Vartovníkovi, ktorý ešte bude 5 minút mať osobný trest. Presilovka pre Mikuláš.
     
    39:10
    Hostia zaváhali a skvelým atakom získal medzi kruhmi puk Filip Pekarčík, akvizícia zo švédskej juniorky mierila nad rameno ruky s lapačkou Hollého, no práve to rameno efektne puk vyrazilo!
     
    37:27
    Toto sa nám nepáči, Ivan Roháč po súboju s Vartovníkom poslal obrancu PHK na ľad, následne tam vznikla šarvátka, Roháč nepekne ešte búšil do obrancu, ktorý ležal na ľade. PHK Prešov bude hrať presilovku a Roháč aj Vartovník odídu s osobným trestom 10 minút. Trest dostáva ale aj Riečický za opustenie bránkoviska, takže sa bude hrať 4 na 4, odsedí si to Kivader.
     
    36:45
    Na opačnej strane sa ale dostal v oslabení do brejku Macík, na druhej strane mal spoluhráča, a rozhodol sa ale strieľať sám a dobre miereným pukom doslova zostrelil brankára, ktorý ale nedovolil puku dostať sa do siete.
     
    35:45
    Veľkú šancu mal Potoček, dostal krásnu prihrávku ku tyčke, hneď poslal puk na bránku, kde ale ale vzal zrazu betón Hollého, skvelý zákrok.
     
    35:24
    Pred bránku v snahe doraziť bol až veľmi aktívny Peter Bartík, poslal Kobeľu na ľad a odpyká si dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    33:57
    Prešovčania sa dopustili nedovoleného zákroku pri šanci súpera, konkrétne to bol Vartovník, ktorý sekal.
     
    32:05
    Nakoniec Liptovský Mikuláš puk získal, dostal ho do jazdy Macík, Radoslav Macík si v kruhu na buly namieril strelu švihom do horného rohu k vzdialenejšej tyčke, kam ale vymrštil Riečický vyrážačku a zabraňuje gólu!
     
    28:15
    Prešov dáva gól! Už síce boli Liptáci vo štvorici, to ale domácim neprekážalo, Vlado Sabol dostal prihrávku do opačného kruhu ako predtým Vartovník, vystrelil delovku, jeho puk pred bránkou ukážkovo tečoval MICHAL KIVADER a zvyšuje stav na 2:0!

    Asistencie: Vladimír Sabol, Marcel Pavlovský
     
    27:12
    Marcel Pavlovský teraz skončil po súboji s Ďurišom pri mantineli na ľade, to bolo veľmi nepekné nedovolené bránenie aj s krvou, ktoré je potrestané 4 minútami. Minúta presilovky 5 na 3 pre Prešov! To budú horúce chvíle pre hosťujúci celok z Liptova.
     
    27:00
    Pavlovský akoby ani nestarol, má 44 rokov ale na ľade je ho dnes vidno najviac, dostal sa medzi kruhy a švihom hľadal miesto pri tyčke, aj tentokrát ale perfektne vyráža Hollý!
     
    26:11
    Domáci si nakoniec vypýtali dobrou hrou presilovku, Ján Holiga odíde na lavicu hanby za nedovolené bránenie.
     
    25:50
    Domáci mali ihneď po skončení oslabenia veľkú šancu, keď dostával horizontálnu prihrávku pred odkrytú časť brány kapitán Marcel Pavlovský, ten ihneď strieľal, ale perfektný brankár Hollý vyráža jeho pokus mimo!
     
    23:25
    Martin Marcinko sa po mantineli prebíjal za bránku Prešova, na mantineli si v súboju s ním počínal nedovolene Ľubo Chovan a svoj tím oslabí na dve minúty za hákovanie.
     
    22:20
    Ďalšia veľká šanca, Pekarčík po prihrávke z kruhu ku tyčke od Pavlovského poslal ihneď puk pred bránku na Kivadera, ten to chcel dostať pomedzi betóny, už dvíhal ruky na hlavu, nakoniec ale sa Hollý hádže na ľad a zabraňuje gólu!
     
    21:15
    Hájnik šiel po mantineli do útočného pásma, prešiel cez kruh až pred brankára odkiaľ strieľal do protipohybu, no jeho pokus výborný Hollý vyráža!
     
    20:43
    Peter Bartík v snahe zastaviť Pekarčíka sa dopúšťa hákovania a dáva presilovkovú možnosť domácim.
     
    20:40
    Po tom čo Liptáci dvakrát netrafili bránku dostal na útočnú modrú pas FIlip Pekarčík, v ťahu na bránku strieľal z kruhu, brankár vyrazil betónom do uhla odkiaľ prišiel bekhendový pokus Pekarčíka, ten prestrelil brankára no puk končí na tyčke!
     
    19:34
    Prešov dáva gól! Prešov dáva gól! Ako blesk z jasného neba teraz vyčarovali domáci hráči akciu, dostali puk za bránku odkiaľ Kivader poslal puk nekrytému MARCELOVI PAVLOVSKÉMU, ten si tam rýchlo nakorčuľoval, prebral puk a k bližšej tyčke zakončil do horného rohu!

    Asistencia: Michal Kivader
     
    18:55
    Až v závere prišla veľká šanca, po mantineli sa do útoku dostal Martin Hájnik, bol už pri tyčke a poslal puk na voľného Čopáka, tomu puk ale odskočil a na druhýkrát medzi betónmi nenašiel voľný priestor!
     
    16:59
    Pavlovský zachytil puk, ktorý letel z útočného do stredného pásma na mantineli, pri snahe dostať sa pred bránku ho poslal na ľad hákovaním FIlip Mezovský a tak bude hrať domáci celok presilovku.
     
    14:05
    Peter Bartík sa dostal pri tyčke k odrazenému puku po strele od modrej, Riečický musel predviesť parádny presun a oba pokusy útočníka MHk 32 zlikvidoval, skvelý gólman PHK!
     
    13:32
    Dôvodom bolo nedovolené bránenie Guntáša, ktorý oslabí celok PHK 3b.
     
    13:30
    A hneď na to šikovný Piatka sa dostal pred bránku, kde s pukom si robil čo chcel, už si položil brankára no nezakončil, domáci obrana ho odstavila.
     
    08:50
    Tomčák na modrej zobral puk Moravčíkovi a rútil sa na bránu, obranca Mikuláša nestíhal, zahákoval, Tomčák ešte hľadal pri tyčke Jaroša, ktorý v obrovskej šanci trafia bočnú sieť!
     
    08:24
    Potrestaným je Marcel Pavlovský, ktorý sa v útočnej snahe prevynil podrazením.
     
    04:55
    Hra sa nám rozbieha, Erik Nitriansky sa najprv dostal k strele z medzikružia v rýchlosti, jeho delovku RIečický s problémami vyrazil, následne sa domáci vrhli dopredu, Tomčák v kruhu prenechal puk Hájnikovi, ktorého brankár likdivuje úspešne.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 20. Pavlovský (Kivader), 29. Kivader (Sabol, Pavlovský)


    PHK Prešov: Riečický (Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Kolařík, Guntáš, Novický, Macko – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Jaroš – Lopaček, J. Skokan, Ferenc – Čopák, Caban, Potoček
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Bachan) – Mezovský, Moravčík, Holiga, Kadlubiak, Nitriansky, Duriš, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – Poliaček, Trochta, Marcinko – Uhrík, Piatka, Klimčík – Divok, Roháč

    Rozhodčí: Tornay – Bogdaň, Jobbágy
    bahis siteleri