Barys – Jaroslavl 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Slovan – Záhřeb 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Medveščak Záhřeb
Středa 24.09.2014, 19:00 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BJORKSTRAND - 1:4
     
    55:50
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak to je vrchol trápení bratislavského celku. Andrew Murray vybojoval puk za Backlundovou svatyní a poslal ho před brankoviště, kde se střelou na bližší tyč při vlastním oslabení prosadil PATRICK BJORKSTRAND. Asistence: Andrew Murray.
    SEGAL - 1:3
     
    54:12
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Patrik Bjorkstrand poslal puk vysokým obloukem do útočného pásma, tam se ho zmocnil BRANDON SEGAL, jenž zamířil z první přesně do protilehlého horního rohu a hosté odskakují Slovanu na rozdíl dvou gólů! Asistence: Pascal Pelletier, Martin St. Pierre.
    SEGAL - 1:2
     
    32:52
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se nedokázali včas zformovat do obranného bloku, záhřebští hokejisté toho dokázali vytěžit maximum a využívají hned svou první přesilovku! Nejprve zleva pálil Pascal Pelletier, jeho ránu ještě vyrazil Backlund levým betonem, na dorážku BRANDONA SEGALA už byl ale švédský brankář krátký. Asistence: Pascal Pelletier, Martin St. Pierre.
    PELLETIER - 1:1
     
    26:12
    Medveščak právě vstřelil branku!
    PASCAL PELLETIER se proháčkoval až k zakončení bekhendem, kterým překvapil Backlunda a zmrazil domácí fanoušky v Samsung Areně. Je srovnáno – 1:1! Asistence: Brandon Segal.
    NAGY - 1:0
     
    20:47
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí početní výhodu využívají! Michal Vondrka zavezl puk do útočného pásma a přesnou přihrávkou našel na pravém kruhu LADISLAVA NAGYHO, jenž měl mnoho času, aby si rozmyslel, jak zakončí. Nakonec rozvlnil sít přesnou ránou pod víko! Asistence: Michal Vondrka, Václav Nedorost.

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 21. Nagy (Vondrka, Nedorost) – 27. Pelletier (Segal), 33. Segal (Pelletier, Pierre), 55. Segal (Pelletier, Pierre), 56. Bjorkstrand (Murray)


    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Štajnoch, Sigalet, Baranka, Sersen, Foster, Mihálik, Starosta – Nagy, Nedorost, Vondrka – Jeglič, Surový, Bartovič (C) – Netík, Bližňák, Hudáček – Murley, Lunter, Šťastný
    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Martinovič, Hutchinson, Flood, Mezei, Katič, Segal – Bjorkstrand, Murray (C), Glumac – Hedden, Wright, Stewart – Thomas, St. Pierre, Pelletier – Palushaj, Anderson, Perkovič

    Rozhodčí: Alexej Vasilejev, Yury Tsypalko -Yury Ivanov, Alexander Nesterov
    bahis siteleri