Vsetín – SHK Hodonín 1:2 (po pr.) | Břeclav – Přerov 5:0 (kon.) | Opava – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
Technika Brno – Poruba 2011 2:3 (kon.) | SK Karviná – Nový Jičín 3:9 (kon.)
konec
HC Technika Brno
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 24.09.2014, 18:00 • HHDM Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Ještě před ním si však time-out bere také hostující tým.
     
    59:12
    Domácí si berou oddechový čas. Zdá se, že po něm to zkusí v pěti, bez brankáře.
     
    58:23
    Technika dostala hned po buly puk před Tihláře, který jej zalehl. Ze souboje po odpískání si odnáší dvě minuty za hrubost brněnský Crhák, který tak Technice znemožňuje hrát dvojnásobnou přesilovku.
     
    58:08
    Budou k tomu mít velkou možnost. Zcela zbytečně se totiž v závěru třetiny nechal vyloučit Šindelář. Technika zatím po hře 6/4 nesahá.
     
    54:58
    Poruba právě vstřelila branku!
    Přesně v sekundě, kdy se Klimeš vracel na led, Ostrava znovu udeřila. To je neuvěřitelné, i potřetí platí, že hostům se v přesilovce moc nedařilo, ale využili ji. Krayzel našel ROSTISLAVA VAŇKA, který svou střelu zamířil přesně do šibenice. Ostrava tak znovu vede. Tohle už bude pro Brno hodně těžké. Asistence: Luděk Krayzel.
     
    L50:55
    Technika právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Tak nakonec to snažení střílet z každé pozice se přece jen vyplatilo. Po střele od modré se puk dostal do prostoru před Tihlářem, kde si volně ležícího puku všiml JAN HABROVEC. Technika slaví gól díky velkému důrazu před brankou. Hlavní rozhodčí si ještě jeho platnost musel ověřit při poradě s čárovými. Asistence: Ondřej Látal.
     
    46:06
    Brněnskou aktivitu přerušují rozhodčí. Při útoku hostí se totiž krosčekem provinil Petr Štindl a dostává od sudího dvě minuty.
     
    44:13
    Ivo Crhák dostal puk do jízdy, po pár krocích napřáhl a dokonce procedil puk mezi Tihlářovou rukou a tělem. Puk se však zastavil kousek za ostravským brankářem, odkud jej odpálil mimo nebezpečí jeden z obránců. Crhák je dnes hodně platným brněnským hráčem.
     
    41:26
    Ten se teď ale na chvilku pravděpodobně uklidní. Právě Seidler si totiž za brankou Nováka pomohl faulem a dostává dvě minuty.
     
    38:30
    Při následném protiútoku si proti pravidlům počínal David Havíř a je tak dalším vyloučeným, kterých už tak je ve druhé třetině hodně.
     
    33:10
    Ve hře je nyní k vidění spoustu vyloučení. Další i z nich je však za mnoho ostravských hráčů na ledě.
     
    32:14
    Na trestné lavici, kam si chodí své tresty odpykat domácí mužstvo, to začíná vypadat jako na střídačce. Třetím do party je Vrba. Hosté si zahrají krátkou přesilovku 5/3.
     
    30:40
    A znovu se vylučuje. Tentokrát na obou stranách. Vzájemný souboj Benýška s Prokopem rozhodčí ocenili dvěma minutami pro každého.
     
    30:23
    A naopak. Hosté se dostali z vlastního pásma až do útočného, vysílení hráči Techniky už nestačili a pomohli si faulem. Přesněji to byl Látal. Brno si zahraje znovu v oslabení.
     
    26:09
    Přesto si ještě s koncem přesilovky vytvořili domácí výbornou příležitost. Benýšek našel sjíždějícího si Havíře, jenž zamířil na vzdálenější tyč. Tihlář však předvedl perfektní zákrok, když tuhle gólovku zastavil lapačkou
     
    23:56
    Rozvíjející se útok domácích nedovoleně zastavil Petr Seidler. Technika si zahraje přesilovku.
     
    19:06
    Zatím určitě ne. Hrát se totiž bude 4/4, za domácí odchází na trestnou lavici Heža.
     
    18:54
    Tohle by mohla být šance pro domácí. Vyloučený je Seidler. Podaří se Technice také využít přesilovku?
     
    18:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    Opět se jim však povedlo to stejné, co při první brance. Peslar znovu střílel do chumlu před sebou, puk se vykulil přesně na hokejku LUĎKA KRAYZELA, jenž z kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté tak využívají druhou přesilovku, i přesto že víc jak minutu vůbec nebyli v útočném pásmu. Asistence: Jakub Peslar.
     
    16:47
    Ostrava si ale dobrým pohybem v útoku řekla o další faul. Na trestnou lavici míří Martin Zábranský.
     
    13:29
    Na druhé straně se do velké šance řítil Seidler. Střelu však měl na bekhend a Novák si ji pohlídal, když se natlačil na svou bližší tyč. Při svém zakončení však byl nedovoleně bráněn a brněnský Klimeš dostává menší trest.
     
    12:25
    Technika právě vstřelila branku!
    A toho využívá Technika, která ve třinácté minutě vyrovnává. Puk, který zamířil až do obranného pásma Ostravy si našel IVO CRHÁK, který si vybruslil mezi kruhy, odkud trefuje víko Tihlářovy brány. Ten možná trochu zmrzlý nestačil tak rychle švihnout lapačkou. Krásná branka domácích. Bez asistence.
     
    06:13
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostrava využila přesilovku. Teď už se však hosté radují. Klasická přesilovková akce nese své ovoce. Novák v brněnském brankovišti příliš neviděl na Peslarovu střelu od modré a zvládl ji pouze vyrazit před sebe. Nejlíp se pak zorientoval ROSTISLAV VANĚK, jenž dokázal puk dorazit do poloodkryté branky. Asistence: Jakub Peslar, Marek Sedlář.
     
    05:22
    Při rozjíždějícím protiútoku si faulem pomohl Stehlík. Dostává dvě minuty za podražení – první přesilovka pro hosty.
     
    00:56
    V Brně uvidíme první přesilovku. Hostující Peslar si pomohl menším faulem a odchází na trestnou lavici.

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 13. Crhák, 1. Habrovec (Látal) – 7. Vaněk (Peslar, Sedlář), 19. Krayzel (Peslar), 55. Vaněk (Krayzel)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Havíř, Štindl, Klimeš, Maršálek, L. Odehnal – Látal, Crhák, Stehlík – Čtvrtníček, Zábranský, Heža – Brzobohatý, Benýšek, Jurča.
    Trenér: Roman Kaňkovský

    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Peslar, Šindelář, Javín (C), Prokop, Slavík, Ovšák, Vajda, Puškár – Sedlář, Krayzel, Vaněk – Kilnar, Vrána, Seidler – Červenka, Pavlačka, Hulva – Buček, Zachar.
    Trenér: Martin Smeták

    Rozhodčí: Skopeček – Tasch, Potůček
    bahis siteleri