Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Sparta – Olomouc 3:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.)
Vítkovice – Liberec 2:3 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 28.09.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:36
    Tomáš Linhart (TRI) je vyloučen na dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku svého soupeře. Menší trest odpyká David Cienciala.
     
    52:45
    Třinečtí to s bohorovností při rozehrávce přehnali a musí do čtyř. Milan Doudera (TRI) ztratil puk a potom musel faulovat Mikulíka, je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    48:23
    Šanci na zvýšení náskoku budou mít Oceláři během přesilové hry. Vyloučen byl kapitán hostů David Výborný (MBL) na dvě minuty za hákování. Přesilovka začne po skončení komerční přestávky.
     
    40:28
    Oceláři hráli se šesti bruslaři v poli a musí následovat dvouminutová trest. Za tento technický prohřešek bude na trestné lavici pykat Jiří Polanský (TRI).
     
    34:38
    Mladá Boleslav se z tlaku Ocelářů dostane a znovu si zahraje přesilovku. Uvidíme, co z toho bude tentokrát. Vyloučen je opět Marek Trončinský (TRI), je to na dvě minuty za hrubost v souboji s Pabiškou.
     
    30:36
    Hned je tady ovšem další nepříjemnost pro domácí mužstvo. Martin Adamský (TRI) je vyloučen na dvě minuty za hákování. To znamená, že Mladá Boleslav bude hrát po dvě minuty v pěti proti třem.
     
    29:08
    A je tu další početná výhoda pro mužstvo ze středu Čech. Za katr musí odjet Marek Trončinský (TRI) a bude pykat čtyři minuty za vysokou hůl. Dlouhá přesilovka pro hosty.
     
    26:34
    Hosté dostávají možnost druhé přesilové hry. Rostislav Klesla (TRI) rychlostně nestačil na Musila a musel si pomoct nedovoleným bráněním. Přesilovka začne po komerční přestávce.
     
    23:11
    V čtyřiadvacáté minutě je tady již třetí vyloučení Pavla Musila (MBL). Tomu nešťastně vyletěla hokejka a je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    20:36
    Třinecká přesilovka končí předčasně, na trestnou lavici musí poprvé v utkání domácí hráč. Je to Vladimír Roth (TRI), který si odpyká dvě minuty za hrubost. U mantinelu fauloval Mikulíka. Šestadvacet sekund se bude hrát ve čtyřech, pak začne přesilovka Mladé Boleslavi.
     
    19:03
    Ale Mladá Boleslav musí ještě jednou do čtyř. Pavel Musil (MBL) nepustil do pásma Draveckého, ale pomohl si faulem. Dnes je vyloučen už podruhé, tentokrát jsou to dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:19
    Rákos zatím hraje velmi povedené utkání a vysloužil si další faul na svou osobu. Zbavil se Pavla Musila (MBL) a pak začal kličkovat v útočném pásmu. Musil ho následně fauloval a je vyloučen na dvě minuty za hákování. Oceláři budou hrát několik sekund v pěti proti třem.
     
    11:22
    Žejdl s Rákosem motali mladoboleslavským bekům hlavy tak dlouho, až si vykoledovali faul. Vyloučen Peter Trška (MBL) na dvě minuty za držení protihráče.
     
    07:09
    Menší nápor Slezanů končí úvodním vyloučením. Na trestnou lavici usedl Jiří Kučný (MBL) na dvě minuty za krosček. První přesilovka pro Oceláře.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 11. Adamský (Polanský), 25. Roth (Kreps, Irgl), 31. Rákos, 33. Adamský (Galvas), 56. Polanský (Nosek) – 55. Lenc (Robar, Výborný), 58. Broš (Klimenta, Mikulík)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Trončinský, Linhart, Nosek, Galvas – Adamský, Polanský (A), Irgl – Dravecký, Kreps, Rufer – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    BK Mladá Boleslav: Rittich (33. Valent) – Hruška, Kučný, Stříteský, Trška, Robar, Widmar, Čermák – Pacovský, Výborný (C), Pabiška – Mikulík, Broš (A), Klimenta – Hyka, Musil, Lenc – Květoň, Vrbata, Bárta. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4071
    bahis siteleri