Třinec – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Sparta – Olomouc 3:1 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.)
Vítkovice – Liberec 2:3 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 28.09.2014, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    BARTEK - 2:3
     
    57:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a po nahrávce Vampoly posílá liberecké do vedení kapitán MARTIN BARTEK – 2:3. Asistence: Petr Vampola.
    VITÁSEK - 2:2
     
    46:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno!! Od mantinelu si trochu vybruslil do lepší pozice ONDŘEJ VITÁSEK a po jeho střele zapadl puk do vítkovické klece – 2:2. Asistence: Petr Jelínek.
    VAMPOLA - 2:1
     
    40:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byl bleskový nástup do třetiny – Po Bartekově střele zůstal puk v brankovišti, PETR VAMPOLA jej dorazil do sítě – 2:1. Asistence: Martin Bartek.
    HUNA - 2:0
     
    38:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku! Od mantinelu nahrával Roman na modrou na Zíba, jehož střelu umístil za Schwarzova záda RUDOLF HUNA – 2:0. Asistence: Lukáš Zíb, Ondřej Roman.
    STEHLÍK - 1:0
     
    14:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo bleskové využití! Šedivý sebral po vhazování kotouč, nahrál na Šenkeříka, který si chtěl najet do výhodnější pozice, poslal puk po modré na RICHARDA STEHLÍKA, který se krásně trefil pod víko liberecké klece, až Schwarzovi odskočila láhev s pitím – 1:0. Asistence: Petr Šenkeřík, Ondrej Šedivý.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 15. Stehlík (Šenkeřík, Šedivý), 39. Huna (Zíb, Roman) – 41. Vampola (Bartek), 47. Vitásek (Jelínek), 58. Bartek (Vampola)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Svoboda) – Šenkeřík, Stehlík, Zíb, Kovář, Čerešňák, Klok, Pastor, Štencel – Šedivý, Burger, Húževka – Huna, Roman, Svačina – Káňa, Němec, Strapáč – Vandas, Kolouch, Zdráhal
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Lašák) – Škoula, Šimek, Gřegořek, Kolmann, Vitásek, Voráček, Kajínek – Bartek, Vampola, Kica – Bakoš, Filippi, Bulíř – Valský, Bulík, Jelínek – Jass, Dlouhý

    Rozhodčí: Mrkva, Čech – Jindra, Zíka

    Diváci: 5 099
    bahis siteleri