Liberec – ELITE PRAHA 7:2 (kon.) | Ne – Bohemians - NE 8:5 (kon.)
konec
Ne
8:5 (3:2, 2:1, 3:2)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Neděle 28.09.2014, 16:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek neděle a budu se těšit při sledování dalších online přenosů z nejvyšší české florbalové soutěže. (18:16:49)
     
    Střely na branku: 48:19


    Nejlepší hráčky utkání: Barbora Sádková (HRB) – Daniela Kreisingerová (BHS)
     
    Ani třetí třetina se nevymykala dnešnímu standardu. Herbadent si hlídal svůj náskok a Bohemians se mu marně snažily vzdorovat. Nejprve poslala svůj tým do tříbrankového vedení Sádková, aby chvíli na to snížila pěknou střelou Poláková. Herbadent ale pokračoval ve své hře. Znovu o tři branky odskočil po trefě Pilíkové a po přesilovkovém zásahu Čapkové už to bylo o branek pět. Hned poté dostaly šanci hrát přesilovku i hráčky Bohemians a i ony jí dokázaly využít, když se trefila kapitánka Iveta Hyršlová. I v této třetině byl tety domácí tým o jeden gól lepší.
    Herbadent byl po celou dobu lepším týmem a zvládl i konec utkání, kdy Bohemians nepustil do žádného velkého tlaku. Tři body tak zaslouženě zůstávají na Jižním Městě.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Pilíková trefuje Kresingerovou do masky.
     
    59:13
    Herbadent drží míček daleko od své branky.
     
    58:59
    Bohemka se ještě snaží, veškeré snažení se ale zdá být marné.
     
    57:46
    Burdová teď vytvořila s Kreisingerovou dvojblok a nepustila míček na branku.
     
    56:23
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians využívají dnes druhou přesilovou hru. Veselá přihrála IVETĚ HYRŠLOVÉ, která se prezentovala pěknou střelou a snižuje na rozdíl tří branek. Domácí ještě protestují, neboť neběžel čas. Ten však běžel kvůli nejasnostem během přerušené hry a protesty domácích jsou tak zcela zbytečné a neoprávněné. asistence: Lucie Veselá.
     
    56:12
    Martina Čapková nyní u mantinelu faulovala Polákovou, která se hodně těžce zvedá ze země. Čapková už sedí na trestné lavici. Verdikt rozhodčích zní: 2 mionuty, nedovolené vrážení.
     
    55:46
    Pilíková sama proti Kreisingerové přestřeluje.
     
    55:08
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent svoji početní výhodu využívá. Krupnová se rozhlédla, shodila míček na MARTINU ČAPKOVOU, která ho nekompromisně posílá za záda bezmocné Kreisingerové. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    54:26
    Herbadent kombinuje na útočné polovině. ke střele se nejdřív dostala Krupnová, jejíž pokus vyrazila Kresingerová. Za malý okamžik následovala střela Ferencové, která byla sražena bránícími hráčkami.
     
    53:48
    Ve sprinterském souboji byla Chelstowskou faulována Hubáčková. Hostující obránkyně už sedí na trestné lavici, kde si odpyká 2 minuty za sekání.
     
    53:34
    Bohemians se snaží s výsledkem něco udělat. Hráčky v zelenobílém jsou nyní mnohem aktivnější než v předchozím průběhu zápasu.
     
    52:12
    Kleinová se prokličkovala mezi Polákovou a Bočanovou. Její střelu ale Kresingerová vyráží.
     
    51:08
    Hyršlová se sportovně přiznala, že míček za mantinel putoval od její hole.
     
    50:45
    Krupnová natáhla krok a překazila kombinaci Hyršlové s Bočanovou.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Slavíková (Sádková), 6. Ferencová (Krupnová), 14. Steinbachová (Krupnová), 25. Steinbachová (Čapková), 31. Hubáčková (Steinbachová), 42. Sádková (Slavíková), 48. Pilíková (Sádková), 56. Čapková (Krupnová) – 5. Chelstowska (Hyršlová), 20. Veselá (Chelstowska), 33. Veselá (Bočanová), 44. Poláková (Hyršlová), 57. Hyršlová (Veselá)


    Ne: Mohrová (Pilařová) – Čapková, Hubáčková, Krupnová, Steinbachová, Stará, Slavíková, Pilíková T., Sádková, Zimina, Kubišová, Ferencová, Kleinová, Perná
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kresingerová (Zelená) – Burdová, Chelstowska, Nguyenová, Šindelářová, Reischlová, Divišová, Benešová, Jarešová, Bočanová, Hyršlová, Poláková, Šmídová, Veselá, Loudová, Hnátová, Ludvíková

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt
    bahis siteleri