Liberec – ELITE PRAHA 7:2 (kon.) | Ne – Bohemians - NE 8:5 (kon.)
konec
Ne
8:5 (3:2, 2:1, 3:2)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Neděle 28.09.2014, 16:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • . kolo
     
    56:23
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians využívají dnes druhou přesilovou hru. Veselá přihrála IVETĚ HYRŠLOVÉ, která se prezentovala pěknou střelou a snižuje na rozdíl tří branek. Domácí ještě protestují, neboť neběžel čas. Ten však běžel kvůli nejasnostem během přerušené hry a protesty domácích jsou tak zcela zbytečné a neoprávněné. asistence: Lucie Veselá.
     
    55:08
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent svoji početní výhodu využívá. Krupnová se rozhlédla, shodila míček na MARTINU ČAPKOVOU, která ho nekompromisně posílá za záda bezmocné Kreisingerové. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    53:48
    Ve sprinterském souboji byla Chelstowskou faulována Hubáčková. Hostující obránkyně už sedí na trestné lavici, kde si odpyká 2 minuty za sekání.
     
    47:39
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Další akce domácích už gólem končí. Sádková nádhernou křižnou přihrávkou našla volnou TEREZU PILÍKOVOU, která míček sice netrefila ideálně, ale i tak přidává sedmou branku domácích. Asistence: Barbora sádková.
     
    47:12
    Hubáčková našla v situaci 3 na 2 Krupnovou, která svojí dělovkou trefuje opět masku Kreisingerové. Míček se po zákroku brankářky Bohemians odrazil pod nohy Steinbachové, která se ale tentokrát k zakončení nedostala.
     
    45:13
    Velká šance i na druhé straně. Slavíková našla od mantinelu nabíhající Pilíkovou, která z první mířila na branku. Kreisingerová se ale stihla přesunout a podržela svůj tým.
     
    45:05
    Poláková si naběhla mezi obránkyně, kde ji našla Bočanová. Hrdinka předchozích okamžiků se snažila o rychlé zakončení, ale minula branku.
     
    43:38
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    HANA POLÁKOVÁ dostala čas a prostor, s ničím se nepárala a svou svižnou střelou tahem vymetla všechny pavučiny z pravého růžku branky Mohrové. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    41:28
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Dvakrát se teď k zakončení dostala domácí kapitánka. S prvním pokusem si s vypětím všech sil poradila Kreisingerová. Míček si našla Slavíková, oslovila opět BARBORU SÁDKOVOU, která se trefuje přesně pod víko. Asistence: Monika Slavíková.
     
    32:22
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hostující hráčky přesilovou hru rychle využívají. Bočanová krásnou křižnou přihrávkou našla zcela nekrytou LUCII VESELOU, která nabídnutou šancí nepohrdla a spolehlivě uklízí míček do prázdné branky. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    32:08
    Na trestnou lavici usedá Dominika Kubišová, 2 minuty za nadzvedávání hole.
     
    30:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Dominika Steinbachová našla nezjištnou přihrávkou na brankovišti nikým nehlídanou ZUZANU HUBÁČKOVOU, která svojí ránou pod horní tyčku nedala Kreisingerové žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    24:18
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Před brankou Boheminas vznikl po střele Čapkové velký závar. Balonek dlouho poskakoval mezi několika hráčkami, až ho ze vzduchu trefila DOMINIKA STEINBACHOVÁ a vrací Herbadentu dvougólový náskok. Asistence: Martina Čapková.
     
    21:55
    Kleinová našla Krupnovou, která z první sklepla na střed na Hubáčkovou a ta rovněž z první jen těsně míjí. Nádherná akce v podání domácích.
     
    19:14
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemka se v závěru třetiny dostává na dostřel. Z poměrně velké vzdálenosti zkusila štěstí LUCIE VESELÁ a míček k překvapení všech skončil až v brance. To není zrovna nejšťastnější chvíle pro domácí brankářku. Asistence: Katarzyna Chelstowska.
     
    16:52
    Hubáčková obdržela krásnou přihrávku do běhu a pádila sama na Kresingerovou. Hostující gólmanka se však na hranici brankoviště roztáhla jak široká, tak dlouhá a zakončení Hubáčkové překazila. Moc pěkný zákrok.
     
    13:08
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hubáčková našla zpoza branky Krupnovou, která se svým zakončením ještě neuspěla. Míček se ale odrazil k druhé tyčce, kde číhala DOMINIKA STEINBACHOVÁ, která i přes velkou snahu Kreisingerové posílá míček do sítě. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    09:07
    Veselá byla faulovaná u mantinelu. Na 2 minuty za bránění ve hře je vyloučena Tereza Pilíková.
     
    08:18
    Poláková se ocitla sama před Mohrovou. Domácí brankářka ale svůj tým podržela a backhandový blafák vleže chytá.
     
    05:39
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent během chviličky otáčí skóre zápasu. Od mantinelu se vytočila ALEXANDRA FERENCOVÁ a trefuje se přesně. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    05:12
    Herbadent právě vstřelil branku!
    To je blesková odpověď domácího týmu. Sádková našla zcela volnou MONIKU SLAVÍKOVOU, která neměla problémy zakončit do poloodkryté klece. Asistence: Barbora Sádková.
     
    05:00
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Poláková byla faulovaná u mantinelu. Volný úder rychle rozehrála Hyršlová, z jejíž přihrávky vytěžila úvodní gól zápasu KATARZYNA CHELSTOWSKA. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    02:30
    V první velké šanci se ocitla Zimina, když jí na středu přistrčila míček Čapková. Proti domácí hráčce však dobře vyjela Kreisingerová a míček vyráží helmou.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Slavíková (Sádková), 6. Ferencová (Krupnová), 14. Steinbachová (Krupnová), 25. Steinbachová (Čapková), 31. Hubáčková (Steinbachová), 42. Sádková (Slavíková), 48. Pilíková (Sádková), 56. Čapková (Krupnová) – 5. Chelstowska (Hyršlová), 20. Veselá (Chelstowska), 33. Veselá (Bočanová), 44. Poláková (Hyršlová), 57. Hyršlová (Veselá)


    Ne: Mohrová (Pilařová) – Čapková, Hubáčková, Krupnová, Steinbachová, Stará, Slavíková, Pilíková T., Sádková, Zimina, Kubišová, Ferencová, Kleinová, Perná
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kresingerová (Zelená) – Burdová, Chelstowska, Nguyenová, Šindelářová, Reischlová, Divišová, Benešová, Jarešová, Bočanová, Hyršlová, Poláková, Šmídová, Veselá, Loudová, Hnátová, Ludvíková

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt