Havlíčkův Brod – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 28.09.2014, 12:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ LACHMAN.
     
    5. série
    2:1
    Tomáš Lachman si jako bek sjel před gólmana a tvrdou střelou pod rukáv posílá svůj tým do vedení! (2:1)
     
    3. série
    1:1
    Daniel Zadina si počkal na pohyb gólmana a dovezl puk do prázdné! (1:1)
     
    1. série
    1:0
    Jan Petržílek propálil Lepešku mezi betony! (1:0)
     
    55:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava ale velmi rychle vyrovnává stav zápasu! Daniel Zadina se dostal ke střele z mezikruží, kterou ale Dominik Arbelovský dokázal vyrazit. Touš se ale od betonů domácího muže s maskou odrazil přesně před JINDŘICHA KARDOŠE, který tak vrací Duklu do hry o body. Asistence: Daniel Zadina.

    Domácí si vyžádali time-out.
     
    54:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A právě po ztrátě puku od Hrbatého se dostala domácí družina do útoku, který skončil zatím rozdílovým gólem! Vojtěch Holenda našel mezi kruhy Jakuba Petržílku, jenž se opřel do puku, který pak Lepeškovi proskočil pod ramenem. Na brankové čáře jej pak doklepl volný JAN PETRŽÍLEK. Asistence: Jakub Petržílka a Vojtěch Holenda.
     
    52:50
    Ovšem nyní se Dukla vymanila ze sevření domácích hokejistů a sama zahrozila. Alexander Matějka se dostal za brankou ke kotouči, který cpal hned na brankoviště, kde jej ale nezakončil přesně Jan Lupač. Ten si asi nepředstavoval pod pojmem "gólová střela" zakončení po ledě, které skončil pod betony rychle se přesouvajícího Dominika Arbelovského.
     
    49:52
    Vojtěch Holenda si udělal z jihlavských obránců železobetonové kužely a prosvištěl jimi jak pendolíno Kolínem, aby následně narazil na skvělého Nikolase Lepešku, jenž jeho blafák přečetl a zastavil betonem. Následně schoval puk pod lapačku před dotírajícími forwardy.
     
    45:47
    Dominik Arbelovský se teď znovu vyznamenal! Jan Lupač se po chybě obrany dostal do tandemu se spoluhráčem, mohl mu nechat puk a vytvořit prostor pro zakončení do poloodkryté klece, ale rozhodl se jít sám na sebe, ale jeho blafák na lapačku skončil jen zákrokem domácího muže s maskou, jenž hbitě svou lapačkou máchl a puk v ní uschoval pro další generace!
     
    41:37
    Domácí si zahrají přesilovku. Na lavici pro hříšníky míří Tomáš Mareček (JIH), jemuž jest trestem hákování.
     
    37:35
    Na lavici hanby putuje Radim Pejchal (HBR), který se ve středním pásmu provinili hákováním soupeře, jenž se cpal do brejku.
     
    34:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    V Kotlině je srovnáno! Musím uznat, že za výkony z posledních chvil si Jihlava gól zasloužila. Vše začalo u Matěje Šulka, který na zadním mantinelu získal kotouč, který předložil vedle sebe na hůl MILANA TUŠERA, jenž si vykroužil zpoza klece a zvedl puk nad rameno Dominika Arbelovského. Asistence: Matěj Šulek.
     
    26:51
    Mohli jsme mít vyrovnáno! To by ale musel Adam Fixa trefit při svém kličkování bránu. A že na to měl času dost. Stál sám před kasou, objel i Arbelovského, ale mezi tyče se s pukem již nevešel. Následně ale černé kolečko dojel a jeho druhou šanci zlikvidoval na čáře havlíčkobrodský muž s maskou.
     
    24:46
    Jiří Přibyl s Richardem Cachnínem teď ostřelovali jihlavskou svatyni. Ani jeden z nich ale nedokázal překonat hbitého Nikolase Lepešku, který se roztáhl na čáře proti Přibylově pokusu a následně si poradil i se dvěma Cachnínovými dorážkami.
     
    24:26
    Bude se znovu vylučovat, ale tentokrát na straně Jihlavy. Na lavici hanby odjíždí Daniel Zadina (JIH), jenž je potrestán hákováním.
     
    22:42
    To je neuvěřitelné, co Rebelové neproměňují! Jan Petržílek jel zcela sám na Nikolase Lepešku, kterého ale nedokázal překonat, jelikož svůj blafák na forehand nasměroval jen do jeho hrudi! Následně podklouzl a skončil na zadním mantinelu, odkud, zle potlučen, odjíždí na střídačku.
     
    20:59
    Jenže pak se Dukla vrátila do útočné třetiny a 43 vteřin bude mít výhodu dvou mužů v poli! Tomáš Lachman (HBR) se provinil hákováním.
     
    19:42
    Domácí si asi mysleli, že si toho rozhodčí všimnou a poslali na led hráče navíc. Sudím to ale neuniklo, a tak je hráčská lavice domácích potrestána menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Jakub Petržílka (HBR).
     
    18:31
    Dominik Arbelovský si nyní trochu pohrál s nervy fanoušků, když Matějkovo nahození jen sklepl vedle sebe, kde nedokázal touš uklidit do sítě Milan Tušer. Následně se první jmenovaný dostal ještě ke střele z mezikruží, kterou ale Arbelovský chytil na hruď.
     
    14:05
    Domácí mužstvo bude hrát znovu oslabeno. Na lavici hanby totiž putuje jeden z domácích (HBR), který je potrestán za hákování.
     
    12:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V době, kdy rozhodčí signalizoval výhodu po faulu v útočné třetině, se puku chopil snad nejmenší hráč na hřišti VOJTĚCH HOLENDA, jenž ukázal svůj střelecký čuch, najel si až před branku, kde parádním zakončením nedal Lepeškovi šanci. Bez asistence.
     
    07:38
    Rebelové budou hrát oslabeni. Ondřej Hart (HBR) zabránil útoku Dukly tak, že zahákoval protihráče.
     
    00:08
    Rebelové začali pořádně zostra! Jan Petržílek hned po bully ujížděl do útoku, projel obranou Dukly jako nůž máslem, avšak jako poslední instance zapůsobil vynikající Nikolas Lepeška, který předvedl proti Petržílkově kličce fantastický zákrok vyrážečkou!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 13. Holenda, 55. Petržílek (Petržílka, Holenda), rozh. náj. Lachman – 35. Tušer (Šulek), 56. Kardoš (Zadina)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Fixa (JIH)
    1:0   Petržílek (HBR)
    2. série:
    1:0   Tušer (JIH)
    1:0   Holenda (HBR)
    3. série:
    1:1   Zadina (JIH)
    1:1   Cachnín (HBR)
    4. série:
    1:1   Petržílek (HBR)
    1:1   Zadina (JIH)
    5. série:
    2:1   Lachman (HBR)
    2:1   Lupač (JIH)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Folvarský) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Horák, J. Marek, Hart, Škareda – Petržílek, Holenda, Teplý, Pejchal, Přibyl, Cachnín, Pokorný, Petržílka, Kohout.
    HC Dukla Jihlava: Lepeška – Zadina, Koláček, Martinů, Mareček, Kalenda, Vaněk, Fixa – Kardoš, Adamová, Šulek, Tušer, Matějka, Hrbatý, Lupač, Štěrba.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Capouch, Jaroslav Žák
    bahis siteleri