Olomouc – Poruba 2011 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Žďár n/S 1:2 (kon.) | Slavia – Sparta 1:3 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 5:6 (0:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
HC Olomouc
8:2 (3:2, 3:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 28.09.2014, 11:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    46:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Moc ho to ale mrzet nemusí, vzápětí už totiž uspěl. Po individuální akci se totiž JOSEF PODLAHA svižnou střelou trefuje k tyči a navyšuje na hrozivých 8:2.
    Bez asistence.
     
    41:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bekhendový pokus Podlahy dorazil do opuštěné brány MIROSLAV SKOPAL.
    Asistence: Josef Podlaha.
     
    37:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Početní výhoda netrvala dlouho. Před Remiášem se strhla mela a z ní vyšel jako vítěz MIROSLAV SKOPAL, který našel volný puk a zavěsil.
    Asistence: Petr Wolf, Jan Janečko.
     
    30:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z trochu netradičního místa pro obránce se trefuje TOMÁŠ DAJČAR, který se podél mantinelu dostal do útočného pásma, zakroužil a kličkou so forhendu a následnou střelou do růžku si vychutnal Remiáše.
    Bez asistence.
     
    30:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JANU JANEČKOVI sice nejprve nesedl puk na čepel a nemohl tak zakončit do odkryté brány, vzápětí se ale dočkal. Přebral puk od Wolfa, sjel si z kruhu a chladnokrevně zavěsil.
    Asistence: Petr Wolf.
     
    19:02
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Pliska nastřelil jen obránce, ale od něj se odrazil puk na kruh, odkud Žídek nahrál do chumlu těl před bránou. Zde se nejlépe zorientoval FILIP HASAJ, který trefuje k tyči.
    Asistence: Jan Žídek.
     
    13:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další branku přidává JOSEF PODLAHA, který po krásné akci, kdy si domácí rozebrali obranu Poruby, trefuje uvolněnou bránu.
    Asistence doplníme
     
    09:07
    Poruba právě vstřelila branku!
    To už však neplatí, protože se puku ujal FILIP HASAJ, který si najel do pásma, zamíchal kotoučem a střelou do horních pater trefil přesně.
    Asistence: Martin Pliska.
     
    07:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak Mory končí další brankou. Zpoza brány vybídl Wolf ke skórování JAKUBA GALVASE, který prudkou střelou propaluje Remiáše podruhé.
    Asistence: Petr Wolf.
     
    06:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí dlouhán se však přeci jen prosazuje. Opět se dostal k nahrávce spoluhráče a tentokrát se JOSEF PODLAHA nemýlí a trefuje střelou po ledě odkrytou část branky.
    Asistence: Martin Urban.

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 7. Podlaha (Urban), 8. Galvas (Wolf), 14. Podlaha, 31. Janečko (Wolf), 31. Dajčar, 38. Skopal (Wolf, Janečko), 42. Skopal (Podlaha), 47. Podlaha – 10. Hasaj (Pliska), 20. Hasaj (Žídek)


    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Dajčar, Mader, Vosátko, Galvas, Holiš – Kořenek, Štefka, Skopal, Urban, Hrbáček, Podlaha, Janečko, Palinek, Wolf, Spatharis, Skřivánek, Kret.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Remiáš (38. Mrázek) – Balcárek, Kotouček, Kroček, Glumbík, Dobeš, Pliska – Hasaj, Voznička Marek, Vojtášek, Žídek, Havránek, Střondala, Takáč, Timura, Klíma, Mrva, Plachý, Bochnak, Zicháček, Voznička Martin.
    bahis siteleri