Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Žilina – Košice 0:4 (kon.)
Trenčín – Martin 3:1 (kon.) | Zvolen – Piešťany 6:5 (po pr.)
konec
HK Poprad
3:5 (1:1, 2:0, 0:4)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 30.09.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    KUDRNA - 3:5
     
    57:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystričania už asi spečatili zisk troch bodov spod Tatier definitívne. Hudec sa zmocnil puku na pravom kruhu a ideálne ho posunul pred bránkovisko, kde bol ANDREJ KUDRNA, ktorý strelou ku ľavej žŕdke prekonal Kostúra!
    Asistenciu si pripísal Michal Hudec.
    KAFKA - 3:4
     
    46:39
    Banská Bystrica dala gól!
    Hosťujúcim hokejistom sa podarilo obrátiť tento zápas z 3:1 na 3:4, za čo si určite vyslúžia pochvalu! PETR KAFKA sa zmocnil puku v medzikruží, dostal sa až ku pravému kruhu, odkiaľ vyslal nechytateľnú strelu do pravého horného rohu!
    Asistencia: Miroslav Preisinger a Lukáš Handlovský.
    LUŽA - 3:3
     
    43:58
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrickým hokejistom sa podarilo vyrovnať tento zápas a to pravé hokejové vzrušenie ešte len začne! Biro posunul na modrej čiare PATRIKOVI LUŽOVI, ktorý šikovnou strelou švihom pomedzi nohy gólmana Kostúra zmenil stav na ukazovateli na 3:3!
    Asistenciu si pripísal Marek Biro a Patrik Lamper.
    BLOCK - 3:2
     
    40:50
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystričania spustili zo začiatku tretej tretiny tlak na domácich, nepustili ich von z pásma a napokon bolo odmenené gólom! Strela od modrej čiary skončila v rohu klziska, tam ju následne v súboji s Kuralim vybojoval AUSTIN BLOCK, ktorý sa dostal poza bránu, spadol na ľad v dolnej časti ľavého kruhu a následne pozoruhodným zakončením prekonal Kostúra, ktorý asi ani sám nevedel, ako tento gól dostal.
    Bez asistencie.
    BARTEČKO - 3:1
     
    33:31
    Poprad dal gól!
    "Kamzíci" sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Pri ľavom kruhu v útočnom pásme získal puk Kurali, ktorý prihral Sýkorovi pred bránu, ten sa ešte porozhliadal a pri pravej žrdi našiel neobsadeného ĽUBOŠA BARTEČKA, ktorý z prvej trafil do stredu brány!
    Asistenciu si pripísali: Tomáš Sýkora a Mário Kurali.
    KROTÁK - 2:1
     
    21:10
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa znovu dostávajú do vedenia v tomto zápase! Štefan Fabian vypálil od modrej čiary, Wiikman vyrazil puk pred seba, kde bol Matis, ten bol ešte obsadený, otočil sa okolo svojej osi a na dolnej časti pravého kruhu prihrával ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý prízemnou strelou prekonal bystrického gólmana!
    Asistencie: Matúš Matis a Štefan Fabian.
    HANDLOVSKÝ - 1:1
     
    17:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrickí hokejisti dokázali vyrovnať stav stretnutia ešte pred prvým klaksónom! Petr Kafka získal puk v útočnom pásme pri mantineli, dostal sa s ním ku pravému kruhu a následne našiel na opačnej strane LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý strelou z prvej trafil priestor pod hornou žŕdkou!
    Asistencia: Petr Kafka a Henrich Jaborník.
    SÝKORA - 1:0
     
    02:00
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! TOMÁŠ SÝKORA sám potiahol akciu od modrej čiary, obkrúžil bystrickú bránu, následne skončil v rohu klziska, odtiaľ sa dostal sám pred bránu, strieľal z tesnej blízkosti, Wiikman vyrážal pred seba a následne si Sýkora svoju strelu dorazil!
    Asistenciu si pripísal Lukáš Paukovček.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Sýkora (Paukovček), 22. Kroták (Matis, Fabian), 34. Bartečko (Sýkora, Kurali) – 18. Handlovský (Kafka, Jaborník), 41. Block, 44. Luža (Biro, Lamper), 47. Kafka (Preisinger, Handlovský), 58. Kudrna (Hudec)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Matis, Boltun, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Sýkora, Paukovček, Hvila – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    HC´ 05 Banská Bystrica: Wiikman (Košarišťan) – Montgomery, Nicastro – Rosandič, Jaborník – Bambúch ("A"), Luža – Biro, Predajniansky – Kudrna, Kytnár, Hudec ("C") – Handlovský ("A"), Preisinger, Kafka – Matoušek, Block, Róth – Bendík, Zigo, Lamper

    Rozhodčí: Daniel Konc – Martin Korba, Tibor Rovenský

    Diváci: 840
    bahis siteleri