Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Žilina – Košice 0:4 (kon.)
Trenčín – Martin 3:1 (kon.) | Zvolen – Piešťany 6:5 (po pr.)
po prodl.
HKM Zvolen
6:5 (1:0, 1:4, 3:1 - 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 30.09.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    PULIŠ - 6:5
     
    63:28
    Zvolen dal gól!
    RADOVAN PULIŠ sa teraz asi poriadne naštval. Vo vlastnom pásme si zobral puk do svojej moci, prešiel cez celé ihrisko, z obrancov hostí spravil obyčajných štatistov a podobne tak dopadol aj brankár Patrik Rybár! Bez asistencie.
    PULIŠ - 5:5
     
    57:53
    Zvolen dal gól!
    Domáci to predsa len dotlačili do Rybárovej brány! Juraško vystrelil od modre čiary, hosťujúci brankár nemal puk pod kontrolou a ten napokon skončil v jeho sieti zásluhou RADOVANA PULIŠA! Asistencia: Michal Juraško.
    TOMAN - 4:5
     
    56:10
    Piešťany dali gól!
    Šok pre Zvolen. Tomáš Škvaridlo stratil nepochopiteľne puk na útočnej modrej čiare, hostia sa dostali do prečíslenia a využívajú svoju jedinú príležitosť, ktorú mali počas tretej tretiny. Autorom gólu je MICHAL TOMAN. Asistencia: Michal Peško.
    HEBAR - 4:4
     
    53:40
    Zvolen dal gól!
    Výbuch radosti na štadióne vo Zvolene! Čo teraz predviedol ANDREJ HEBAR! Zrýchlenie " a la" Marián Gáborík, strela a puk prešiel pomedzi nohy gólmana Rybára! Asistencia: Michal Chovan.
    CHOVAN - 3:4
     
    41:11
    Zvolen dal gól!
    Hneď po návrate Konečného z trestnej lavice strieľajú Zvolenčania kontaktný gól a pod Pustým hradom to bude ešte zaujímavé. Strelcom gólu je MICHAL CHOVAN! Asistencie: Peter Hraško, Lukáš Jurík.
    KUTÁLEK - 2:4
     
    37:19
    Piešťany dali gól!
    Lacný gól inkasuje teraz Marek Šimko a Piešťany využívajú hneď svoju prvú presilovú hru. Strelou z uhla sa prezentoval TIBOR KUTÁLEK a na prekvapenie všetkých puk skončil vo zvolenskej bráne! Asistencia: Tomáš Bučka.
    SÍKELA - 2:3
     
    33:46
    Zvolen dal gól!
    Asi môj predošlý komentár motivoval domácich. Takýto gól potrebovali Zvolenčania dať! MATEJ SÍKELA na dvakrát napokon dotlačil puk za Rybárov chrbát! Asistencia: Dalibor Bortňák.
    RAPÁČ - 1:3
     
    31:47
    Piešťany dali gól!
    Piskot domácich tribún a treba povedať, že úplne zaslúžený. Zvolenčania opäť prestali v druhej tretine hrať a hosťom ponúkajú veľmi veľa priestoru. Tí to aj teraz využili zásluhou BRANISLAVA RAPÁČA! Asistencie: Matej Hamrák, Michal Peško.
    HAMRÁK - 1:2
     
    25:49
    Piešťany dali gól!
    A "Havrani" už pod Pustým hradom vedú! Jednoduché nahodenie puku na bránu Zvolena, kde stál neobsadený MATEJ HAMRÁK a ľahkým tečom prekonáva Šimka. Asistencie: Michal Peško, Matej Cuník.
    KONEČNÝ - 1:1
     
    23:37
    Piešťany dali gól!
    Wow! Tak tejto akcii hostí sa nedá nič iné ako zatlieskať. Tomáš Klempa prihrával cez celé pásmo Šedivému, ten sa obtočil okolo zvolenskej brány, prihral úplne voľnému RASTISLAVOVI KONEČNÉMU a ten už nemal žiadny problém prekonať brankára Šimka! Asistencie: Eduard Šedivý, Tomáš Klempa.
    HRAŠKO - 1:0
     
    05:53
    Zvolen dal gól!
    A teraz je už z toho gól pre domácich! Po perfektnej prihrávke od Kamila Brabenca sa s pukom v medzikruží nemaznal obranca PETER HRAŠKO a strelou z prvej prekonáva bezmocného Patrika Rybára! Asistencie: Kamil Brabenec, Radovan Puliš.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 6. Hraško (Brabenec, Puliš), 34. Síkela (Bortňák), 42. Chovan (Hraško, Jurík), 54. Hebar (Chovan), 58. Puliš (Juraško), 64. Puliš – 24. Konečný (Šedivý, Klempa), 26. Hamrák (Peško, Cuník), 32. Rapáč (Hamrák, Peško), 38. Kutálek, 57. Toman (Peško)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško (A), Hraško, Dervarič, Pichnarčík, Gábor – Podkonický, Brabenec, Puliš – Chovan (A), Jurík L. (C), Škvaridlo – Hebar, Bortňák, Síkela – Ďaloga, Fekiač V.
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Šúrek) – Šedivý, Škadra, Brňák (C), Bučka, Cuník, Rais, Krajčík, Srnec – Konečný, Mišura, Klempa – Pašek, Holovič (A), Kutálek – Hamrák, Peško (A), Rapáč B. – Vaculín, Toman, Lichanec

    Rozhodčí: Kubuš – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1 117
    bahis siteleri